Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

genek w gomakach

Powoli sie kafeteria zapelnia -schodzi sie lud pracujacy miast i wsi.

Polecane posty

heheheheh dobr dobre.moze bedzie nas wiecej to mi ktos odpowie na nurtyjace mnie pytrania.hehe bo narazie cisza hehe pozdorwionka

Gość gupia wacia
Co cie tak nuntuje?!

Gość Genek to mój IDOL
Genek jaki ty spostrzegawczy jesteś łojjjjjjjjjjj,a jaki enteligentny łał!!!!! O szid!!!! Zakochałam się w tobie i tych twoich gomakach!!! Angelika w fartuchu.

-------> gupia wacia chodzi o piosenke. Beattraax - amigraf w 4:09 minucie jest taki sampel z bardzo znanej piosenki i chodzi mi o tytul tej piosenki i wykonawce napewno nie wiecie.

No jestem gupia to nie wiem. Ale cos czytalam. Sama jestem ciekawa. Odsylali cie na forum Mp3 . nikt tam nie umial ci pomoc?

nie glupia nie jestes nie uwazam cie za taka nie mam podstaw zeby cie za taka uwazac chyba ze dasz mi powody.hihi.na tym forum mnie zwyzywali od zlodzei zupelnie nie iwem dlaczego.ale szperajac po innych juz wiem dlaczego mnie tak zwyzywali,a to dla mnie wazne bo sie zalozylam i nikt mi nie moze pomoc ;-(

bo oni mysla ze sie podszywam i robie kryptoreklame komus kto zrobil mix z roznych piosenek pod nazwa beattraax.bynajmniej tak mi sie wydaje.i nikt mi nie pomoze, to straszne ;-(

dobry wieczor juz po betonie , czas relaksu i odpoczynku od tempa i nerwow i nabrania sil przed jutrzejszym znow wynurzeniem sie z naszych jaskin na żer .uprasza sie o mile pogawedki , w przyjaznym nastroju bo jesienny wieczor ma swoj urok : herbatka, kawka , papierosek - komp.

Gość A tak w ogole to
gdzie sie podziewa Genek??? Zmienil nicka, czy co?