Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalna pustka

Kobitki, jakie macie hobby, zainteresowania????

Polecane posty

Gość totalna pustka

Witam:) Tak sobie siedze i myśle, nie mam zadnych zainteresowan, a bym chciala sie czymś zająć:) Pytanie..??? Tylko czym? Dziewczyny czym Wy sie interesujecie, napiszcie prosze:) 🌼 pozdr

Gość totalna pustka
nikt nic nie poradzi? :(

Ja nie wiedziałem, że można mieć taki problem - nie wiedzieć czym się zająć interesującym dla siebie. Osobiście mam tyle zainteresowań, że czasu jest za mało aby moc wszystko zrealizowac. Musisz byc wyjatkowo pusta i malo inteligentna. Tak czy siak pozdrawiam Cie.

Gość totalna pustka
ooo ale fajnie, dzieki, wiesz... ja mam klase i nie bede Cie obrażać!! Żegnam!!! PS. Moja rada... zanim ocenisz czlowieka poznaj go !!!

Gość totalna pustka
a tak na marginesie to Ty jesteś pusty i malo inteligetny skoro oceniasz ludzi po jednym zdaniu..:D oki zmykam na Joge.... pozdrawiam🌼

arthur piszac o niej ze jest pusta wystawiles sobie identyczne swiadectwo i to z dowodem rzeczowym... ale max mimo wszystko pozdrawiam

Gość eleonorka16
moja pasja to wsadzanie sobie ogórka do obytu i naraz do pochwy duza marchewke

Gość ja mam za malo czasu
a zainteresowan cala moc, w zasadzie trudniej mi powiedzic , czym sie nie interesuje. No - moze samochodami i sportem wyczynowym, a poza tym staram sie wszytkiego sprobowac - zycie jest takie krotkie. A wiec czytanie, malarstwo, troche komputer, genealogia, zwierzaki, polityka, taniec, medycyna naturalna., urzadzanie wnetrz, ogrodnictwo,turystyka,łazenie po sklepach z antykami i lumpeksach, majsterkowanie ,historia sztuki i kupa innych.Doba za mala.