Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyborca PO

No i jak...znacie nowe wiesci PiSy i dalej jestescie dumni ze swoich ignorantow

Polecane posty

Gość wyborca PO

PiS wycofuje sie powli z tego co obiecywal hahaha JAKIE ZASKOCZENIE :)))

PO również wycofało się ze swojej obietnicy że stworzy koalicje ,więc czy ty jesteś dumny z tych którym zależy jedynie na \"stołkach\" a nie na silnej Polsce?? Bo ja jestem DUMNA ZE GŁOSOWAŁAM NA PIS !!!!!!

Gość wyborca PO
szczegolnie po tym jak PiS zmienilo zasady i wywalilo na premiera figuranta zamiast jak obiecywalo kaczorkia po tym jak popiera przestepcow hahaha na marszalkow i robi z nimi spolki PO wykazalo sie OGROMNYM rozsadkiem nie wchodzac w uklady z oszustami. ale wam dobrobyt zrobia heheheh bedziesz jeszcze zalowac swojego glosu. juz sie zaczyna rowni i rowniejsi zreszta PiS i rownosc socjalizm chyba taki jak kiedys....rownosc dla elit

PiS nazywasz oszustami ? To obejrzyj sobie chłopczyku \"Nocną zmiane\" , tam znajdziesz prawdziwych oszustów m.in pana Tuska i Rokite! Im zależy na bogaceniu się ,zyciu w dostatku i na chorej władzy, teraz obrazili się bo niestety w równych i demokratycznych wyborach to nie oni wygrali , postanowili wziąć swoje zabawki i iść do innej piaskownicy, jak małe dzieci . \"Gratauluje\" znamrnowanego głosu na wyborach.

Gość wyborca PO
czyj glos jest zmarnowany to pogadamy jak cie spotkam po zasilek w kolejce hahahaha :) ale czego wymagac po kims kto poparl ludzi ukladajacych sie z bandytami skazanymi prawomocnym wtrokiem. gratuluje naiwnosci :) i SZEROKIEJ wiedzy ekonomicznej hahahah chyba takiej samej jak twoi ulubiency maja

ehhhh a ja widze że ty masz naprawde bardzo małą wiedze o poprzednich latach , zwłaszcza o roku 92 , skoro tak wielbisz PO , naprawde ślepy jesteś , doucz się najpierw a później polemizuj

Gość dajcie juz spokoj
Nocna Zmaiana to czysta propaganda Kurskiego, tego samego, ktory rospuscil plote o Wermachcie i tego samego ktory nazwal wyborcow PiS ciemna masa, ktra lyknie taka bajeczke. Malo?? Przejrzyj na oczy i nie daj robic z siebie kretynki.

Gość Wlasnie
Walesa wywalil tego idiote na pysk, to w akcie zemsty nakrecil Nocna Zmiane. Film jest poobcinany, pomontowany, tak, zeby wyszlo z tego dokladnie to co chce Kurski. Sledzilas wydarzenia z 92?? Zajrzyj do archiwalnych gazet, ksiazek, a nie opieraj sie na bezdennie glupim filmiku.

Gość wyborca PO
o czym my mowimy :) to jest osoba dla ktorej taka propaganda zostala stworzona :) wiec radznie mi zebym sie poduczyl jest smieszne dziecko :) troche musialem sie juz kiedys poduczyc o tym i owym :) wiec teraz to Ty sie poducz na wlasnej skorze niestety i najgorzej ze i na naszej. gratuluje wyborow dokonanych pod wplywem klamliwej propagandy.

Widze co się dzieje , widze jaki jest Tusk i jego cała partia . Wygrana PiS-u chyba jednak świadczy o tym że większość społeczeństwa narzeszcie PRZEJRZAŁA NA OCZY. to że teraz w rządzie jest taki burdel to nie wina PiS-u tylko nie potrafiącym dojść do kompromisu członkom PO,to widać czarno na białym,taka jest prawda i się z nią pogódźcie

Gość wyborca PO
a ja sadzilem ze to PiS wygrala wybory hahahaah i chyba powinna sama rzadzic umiec :) burdel to jest bo PiSy sobie nie potrafia poradzic. wystarczy poczytac wypowiedzi ich NIBY ekspertow z rzadu :) a PiS wygral bo wiekszosc spoleczenstwa to jeszcze sieroty po komunie tak zwazne ktore licza ze im sie da cos za darmo :) a na dodatek tak samo naiwni ludzie jak Ci ktorzy wierza w propgande Kurskiego

nie znasz każdego wyborcy PiSu ,więc nie obrazaj tych ludzi i mnie. Zakończmy tą bzdurną rozmowe bo i tak to PiS ma władze a Ciebie najwyraźniej złość zżera że nie PO . Ani ty ani ja nie nic poradzimy na to co będzie dalej z Polską , możemy się jedynie głupio kłócić ,co i tak nic nie da .

Gość wyborca PO
burdel to jest dlatego ze PiS nie ma ZADNEGO pomyslu na to co ma robic heheh i sami sie juz przyznaja ze obietnice przedwyborcze to bujdy bylu pod publiczke. :) moze warto czasem poczytac cos wiecej niz ulotki kaczorow wyborcze :)

Gość monika PO
monk_mała oświadczyłaś własnie swoją głupotę, gratuluję

Gość wyborca PO
no za to tyt pewnie robisz cos wiecej :) pewnie doradzasz kaczorom w ekonomii ... no widac efekty juz :P

tak ?a w jaki sposób objawia się moja głupota?? Może napiszesz coś więcej ? Bo takie hasełko mnie nie przekonuje

Gość monika PO
a ty mnie nie przekonujesz

Gość monika PO
zapewne doskonale wiesz jacy ludzi głosowali na PO a jacy na PIS wieśniaro :)

monk_mała pamietasz co calkiem niedawno mowil Kaczynski apropos ustawieniu na marszalka badz wicemarszalka szanownego pana Leppera ? I co mowil na temat 100% uczciwosci i eliminowaniu \"tych\" z wyrokami z sejmu ? Smiechu warte: Marzec 2005 rok / antena RMF FM RMF FM : Czy w przyszłej kadencji Sejmu będzie możliwa sytuacja kiedy partia poprze ludzi mających kłopoty z prawem ? Lech Kaczyński : Nie ma takiej możliwości. PIS jest partią ludzi praworządnych, którzy dążą do rozliczeń krzywd. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS. RMF FM : Czyli poparcie dla takiego polityka jak na przykład Andrzej Lepper gdyby starał się o fotel marszałka jest niemożliwe? Lech Kaczyński : Nie ma takiej możliwości. Najwyższe funkcje w państwie muszą sprawować ludzie czyści jak łza. Andrzej Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest nierealne. Poza tym co Ty sie tak goraczkuje, w sprawie koalicji, powinnas sie cieszyc ze jej nie ma, bo widac jak nie znosisz PO, jaki to Rokita fe, a Tusk jeszcze gorszy...

pięknie pokazujesz swój poziom intelektualny , jeśli mas coś mądrego do powiedzenie to czekam:> Bo narazie nie wnosisz nic nowego do rozmowy , nie potrafisz się wypowiedzieć to się nie wypowiadaj

A caly ten plan gospodarczy i ekonomiczny PiS jest totalnie nie do zrealizowania ! Potrzebne sa na niego takie naklady pieniezne ktorych my po prostu nie mamy, wypowiadali sie na ten temat eksperci gospodarczy i ekonomiczni, i od razu wyjasniam nie byli to ludzie z PO :P.

Gość wyborca PO
dzieki za wklejenie tego naprawde bo nasz milosniczka PiS pewnie czyta tylko to co napisal kaczor teraz albo slucha tego co mowi O. R. :)

to co wyzej napisałam było do moniki , "naprawde" a ten fragment rozmowy już wiele razy czytałam , tu przyznam ci racje a pro\'po leppera jako wicemarszałka

Gość monika PO
Ach...nie bede rozmawiac z człowiekiem który jest impotentem mózgowym mała, czy jak ci tam...cokolwiek.....Gratuluje wyboru, głupoty i ślepoty...poczytaj ksiązki ekonomiczne i zaintersuj sie wiadomościami zza granicy... śmieją sie z Polski i "bliźniaków" Kaczyńskich...wstyd wstyd wstyd...

Jestem bardzo ciekawa co teraz monk_mała odpowie, bo jesli zarzuca sie Tuskowi czy Rokicie ped do wladzy i \"ukladanie sie z innymi\" to co tu powiedziec o Kaczynskim ?

Gość monika PO
Ale każdy ma swój głos wyborczy i każdy zagłosował jak uważał... mała...więc nie potępiam Cię...jest wielu takich jak Ty...tej głupiej większości Apropos poczytaj ksiązki Waldemara Łysiaka niedouku :)

Gość wyborca PO
moi znajomi sa za granica teraz. kolezanka na studiach w kraju skandynawskim i mowi ze caly swiat jaki tam studiuje sie smieje z polski. i MAJA POWOD bo tak imbezyclengo programu ekonomicznego swiat nie widzial jeszcze chyba w demokratycznym niby panstwie ktore chce osiagnac poziom bogatych panstw UE

Mysle tez ze troche za mocne slowa tutaj padly, bez przesady nie wyzywalmy sie od debili i impotentow mozgowych, faktem fakt ze na PiS i Kaczynskiego w wiekszosci glosowali z wyksztalceniem podstawowym i zawodowym, ale przeciez byli takze tacy ktorzy nie tylko skonczyli 8 klas podstawowki, mieli wyzsze wyksztalcenia. Poza tym juz po wyborach. Dziwi mnie jednak teraz ten argument zwolennikow PiSu ze PO to juz w ogole szumowiny bo tyle sie o koalicji mowilo, a teraz jej nie ma, ze glosujac na PiS myslalo sie o koalicji z PO... Tylko kwestia jest tego typu ze przewaznie Ci co na PiS zaglosowali chronicznie nie znosza Platformy, Tuska, Rokity, Gronkiewicz i innych... To o czym my tu mowimy, to jest po prostu kolejny argument zeby przyczepic sie do PO. Poza tym teraz wladza jest w lapkach WASZEJ partii, WASZEGO wymarzonego PiS, ktorzy posiada wspanialy program, wiec po co tu biadolic... :o