Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina M

Niewiem na jaki kolor pomalowac

Polecane posty

Gość Ewelina M

Cześć Wam :* Mam taki problem. Z natury mam ciemny bląd włosy, ciemniejsze brwi i nie za jasna twarz...zawsze marzyłam o jasnym blondzie. Niewiem czy mi bedzie pasowal :( ? Prówowalam sobie zrobić w wakacje blond, ale wyszły rude, bo wczesniej mialam inny kolor farby. I musialam przemalowac na jakis odcien brązu zeby nie chodzic w rudych :( I teraz musze czekac az mi odrosna i pomalowac dopiero. Tylko niewiem czy bedzie pasowal sliczny jasny blond, przez moja karnacje..brwi sobie zmniejszylam wiec moze nie bedzie az tak zawadzały..Niewiem co robic... zaryzykowac z blondem czy wybrac cos w ciemniejszych? prosze napiszcie co na ten temat sądzicie..moze mi cos doradzicie..Licze na pomoc Pozdrawiam

Gość blONdynkaaaaaaaaaa
słuchaj. najładniejszy jest zawsze kolor naturalny. a z bardzo jhasnym blondem eksperymenty czesto wychodzą fatalnie. a później te obleśne odrodty... a jeżeli chcesz już to zrobić, to najlepiej u fryzjera, który Ci doradzi i wybierze najlepszy odcień a przy okazji skasuje ok 100 zł. Takie życie. Ale lepsze to od póxniejszego efektu żółtogłowy, nie?

Gość Ewelina M do blondynkaaa
no tak, niby naturalny jest najładniejszy, ale nie mój :( Niby 'ciemny blond' ale wyglada jak jasny brązowy, strasznie mi sie niepodoba..No ale nie chce zółtych włosów, juz wole stracic 100 zł u fryzjera...

Gość ktoss
BLOND

Gość dobrze soe wyglada
w kolorze o ton - dwa jasniejszym od naturalnego. Albei sobie zrob balejaz iz obaczysz, jak sie w tym czujesz

Gość JAK MNIE WKURWIA
GDY KTOS PISZE "MALOWAC" WLOSY!!! KURWA!! FARBUJE SIE WLOSY, NIE MALUJE, WIESNIARY!

Gość co to za róznica
czy pisze sie maluje czy farbuje? ;/ Niemusisz sie wypowiadac jak cos Ci niepasuje..

Gość gooooora
goraaa