Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Granitowa Tekla

KIEDY SCHODZI ZACZERWIENIENIE????

Polecane posty

Gość Granitowa Tekla

wybieram się do kosmetyczki, chciałabym się dowiedzieć, kiedy schodzi zaczerwienienie. dzięki :)

Gość Granitowa Tekla
mówcie :P

Gość ojjj ludki ludki
ale po czym???na co idziesz do tej kosmetyczki

Gość Granitowa Tekla
hehe, faktycznie :P idę na oczyszczanie mordki :P

Gość ojjj ludki ludki
aa no to hmm jak pojdziesz pod wieczor(ja tez zawsze tak robie) to na nastepnym dzien juz w miare buzka nie jest czerwona(zalezy do jakiej kosmetyczki pojdziesz i co ona ci zrobi,jezeli masz podatna buzke na zaczerwienienia,to niech ci zrobi na koniec maseczke z alg,troche zlotych wiecej ale troszke lepiej jest) no ale przez ten nastepny dzien jnigdzie nie wychodze i nie nakladam nic na nia(tak jak zaraz po zabiegu-na noc sie nic nie kladzie juz,nie myje sie ani nic) no ale przykladowo jesli poszlas w piatek to w niedziele powinno juz byc dobrze ;)

Gość ojjj ludki ludki
a tak na marginesie,tak za dwa tygodnie tez mnie to czeka:D:Dalbo nawet za tydzien,zobaczymy jeszcze;)

Gość Granitowa Tekla
hmm, to nawet dobrze...a co ile jest potrzeba oczyszczania? z tego co wiem, to ta kosmetyczka nakłada jakiś puder, żebym normalnie doszła do domu :P

Gość ojjj ludki ludki
moja mi nie naklada pudru.....i lepiej zeby tego nie robilc po oczyszczaniu,czytalam ze mozna,ale moim zdaniem lepiej sie przemeczyc i dojsc do domu bez;)ja robie co 3 miesiace...robilam juz 3 razy...teraz zrobie 4 raz i byc moze to juz na dluzej starczy...bo buzka mi sie troche oczyscila ;)na szczescie:)

Gość Granitowa Tekla
3 miesiące?? to długo nawet, moja koleżanka chodzi co miesiąc... a jakiś szczególny efekt jest?? mnie najbardziej wkurzają te czarne punkciki...tak dbam o tego ryjka, myję nawet czasami 3 razy dziennie i dalej one są...

Gość ojjj ludki ludki
ee czarnych punkcikow to nie bedziesz miala moze z poltora tygodnia ;) tez jakos nie moge na to znalezc jakiegos leku :odo kosmetyczki na oczysczanie nie powinno sie chodzic co miesiac,inaczej zniszczysz sobie cere...efekty sa,jezeli pozniej nie bedziesz dotykala lapkami twarzy,albo wyciskala(ja np mialam taki nawyk i ja glupia po oczyszczaniu kilka dni potem zaczelam wyciskac) teraz juz tego nie robie(od ostatniego oczyszczania) i jest znacznie lepiej...