Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona 22

Chce sie dowiedziec co mnie czeka w przyszlosci !?

Polecane posty

Tak bardzo bym chciala zeby mi jakas wrozka powiedziala co mnie czeka i odpowiedziala na moje pytania dotyczacze mojej przyszlosci.Na glupie odpowiedzi nie reaguje.

Gość jestes w czepku urodzona
wszystko będzie ok, nie bój się, bo śmiało możesz patrzeć w przyszłość.

A kim wy jestescie?? Bardzo bym chcila wiedziec czy wyjde za maz za kogo (Polak...?)ile bede miala dzieci,kiedy poznam moja wielka milosc czy jesli wyjde za maz to bede szczesliwe malzenstwo miala ,czy moj maz bedzie mnie kochal i czy bedzie mi wierny i jak dlugo jeszcze zalezna od innych i nieszczesliwa??

Gość wruszka hilda do uslog
widze widze ze twoj maz bedzie blizniakiem :) :P

Gość wruszka hilda do uslog
widze widze - ze to nie polak :P

Gość to zaelży pod Ciebie
czy bedziesz chciala wyjsc za Polaka czy cudoziemca. :o Spytaj sie sama siebie, bo w Tobie lezy odpowiedz :o

Gość grrrr wrrrrrrr
I ty uwierzysz we wszystko, co ci tu napiszą, jak widzę... :/ No dobra. Uwaga, uwaga, bo zaglądam w szklaną kulę. Za pięć lat wyrośnie ci trzecia noga. A twój mąż bedzie Kazachem ze skłonnością do pożerania solonych śledzi i zapijania ich kakao niskosłodzonym "Uszatek". Poznasz go w miesiąc po wyrośnięciu trzeciej nogi, kiedy będziesz odbywać codzienny spacer po alejkach Ciechocinka. Oczywiście, bedzie cię kochał, ale zawsze będziesz tą drugą, bo na pierwszym miejscu bedą śledzie.

no wiem, a czy bede mila szczesliwe ,szczere malzenstwo??kochajacego meza??Ile dzieci dziewczyka czy chlopak?

Gość cpt.braxton
Najlepszym sposobem na poznanie przyszłości jest podróż w czasie. Musisz wylecieć na orbitę i wyemitować w przestrzeń przed sobą wiązkę chronitonową o specjalnej charakterystyce, która otworzy wyrwę w czasoprzestzeni - tzw. uskok temporalny. Gdy się pojawi ustawisz maksymalną moc osłon statku i wlecisz w ten uskok. Po drugiej stronie będzie przyszłość.

Gość serioserio
:)