Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goh

6 CZĘŚC POTTERA JEST NIESAMOWITA!!!

Polecane posty

Przeczytałam jej angielską wersję i muszę powiedziec, że było sporo momentów kiedy dosłownie szczęka mi opadła :) musiałam przerywac czytanie żeby dojśc do siebie! G E N I A L N A !!! już nie mogę się doczekac 7, ale z drugiej strony to będzie już ostatnia... Bardzo bym chciała żeby Rowling napisała choc jedną książkę o tym co działo się przed narodzinami Harrego.

przeczytalam kolejnych 5 z niecierpliwoscia czekam na przeklad 6. mysle ze bedzie wiecej niz 7 na zyczenie czytelnikow chociazby:)

nie strzymom----> wnioskuję, że jesteś z tych co to w życiu prawdziwej książki do ręki nie wzięli... żałosne... i przykre z drugiej strony...:(

Gość potterowcom
polecam: Clive Staples Lewis - "Z milczącej planety". Jest nie tylko ciekawie i niesmowicie klimatycznie (przynajmniej dla mnie) ale też daje dużo do myślenia o człowieku i jego zachowaniach.

Gość Soql
Będzie 7 części. Potter przecież staje się dorosły.

a doroslosc trwa 3krotnie dluzej niz dziecinstwo.. wiec czesci jeszcze bedzie hohohoh:)

oby...mam wielką nadzieję, że jeszcze coś o Potterze napisze, ale po przeczytaniu 6 wydaje mi się, że w 7 wszystko co ważne się wyjaśni i nie będzie już o czym pisac :(

Gość uuuuppupu

Gość potterka
czytalam na www.mydziewczyny.pl, ze na premierze w Londynie byly m.in. Madonna i Claudia Schiffer - czyli nie tylko nas to kreci!;) osobiscie licze bardzo na wiecej niz 7 czesci. wierze w Rowling, ze ona cos wymysli :>

Dla mnie też niesamowita, a teraz z niecierpliwością czekam na Czarę ognia w kinach. :)