Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetaaaa

Piekne blond włosy...jak to mozliwe po rozjaśnianiu??

Polecane posty

Gość Anetaaaa

czesto widze dziewczyny które pomimo rozjasniania dalej maja ładne włosy(wcale nie tak mocno zniszczone) .Jak to mozliwe...jedne maja siano na głowie a inne dalej zdrowe włosy.Ja własnie chce zrobic sobie pasemka...ale zastanawiam sie czy to bardzo zniszczy moje włosy.Chciałabym miec dalej zdrowe włosy.Moze jakies odzywki???Tylko jakie??

dobry fryzjer, dobra farba dobry szampon i dobra odzywka. farbuje wlosy na jasniejszy kolor od 2 lat i nie mam znisczonych.

Gość anetaaaa
to moze powiecie mi jakie to dobre odzywki??jakich firm(szampony, odzywwki)uzywacie

najlepsza odżywka, jaką do tej pory miałam, to rekonstruktor Lanzy, 69 zł w Douglasie. odbudowuje zniszczone włosy, ułatwia rozczesywanie, najlepszy na \"szopę\" ;)

hej - ja rozjaśniam włosy już ho ho chyba z 5 lat i moim zdaniem najlepsze na takie włosy jest zestaw szampon + odżywka z gliss kure seria z jedwabiu a jeśli chodzi o odżywkę z tej serii to najlepsza wg mnie jest ta w płynie;) mam nadzieje , że ta seria i tobie pomoże bo powiem szczerze , że chciałam wypróbować teraz odżywki i szampony z ziaji , ale niestety włosy teraz mi się rozdwajają i są sianowate i wraca z powrotem do gliss kure;) naprawdę polecam - a i jeszcze jedno może raz w tygodniu zastosuj maseczkę z dove na włosy jest super !!! polecam

Gość anetaa
dzieki za rady...bo Własnie zastanawiam sie nad rozjasnieniem włosów i chciałam sie (własnie)zorientować jak o nie pózniej dbac.Narazie stosuje odzywki własnie z tej firmy co ty Gradka :)...i dodatkowo z L'oreal krem wygładzajacy(bo czesto prosuje włosy)..ale zastanawiam sie nad zakupem odzywki w sklepie fryzjerskim(sa drogie ale ponac bardziej skuteczne)

Ja rozjaśniam włosy od ponad 8 lat. Dbam o włosy z taka sama intensywnością jak o resztę ciała. Do szamponu nie przykładam takiej samej wagi jak do odżywek. Dodam, że mam włosy za ramion, jest ich dużo ale same w sobie są cienkie (rod rozjaśniabuia). Myślę jednak, że kondycja włosów w moim przypadku to spadek po mojej mamie. Moja młodsza siostra rozjaśnia, farbuje itp. i tylko się śmieję, że niedługo jej totalnie wypadną.

Gość Basiaaaaaaaa
a jakim rozjasniaczem sobie rozjasniacie??????????? cale wlosy czy tylko pasemka ????

Gość a jaka farba najlepsza
jak ma sie wyjsciowy kolor ciemny blond?? zeby tylko zolte nie wyszly:(

Gość no wlasnie za kazdym razem
jak robie balejaz na blond to po jakims czasie mi te wlosy zolkna a nawet ciemnieja. Co robic by utrzymac jasnosc i prawidlowy odcien ?

Gość tak to dokładnie ten
rekonstruktor Lanzy (z linku powyżej) w Douglasie to ja już dawno go nei widziałam

Gość poleccie prosze jakas pewna f
arbe! czy scandinavi z loreala jest dobra? mam ciemny blond z natury,odrosty na pare cm i z wierzchu pasemka,,chce miec jednolity blond co robic???

Gość tak to dokładnie ten
ja polecam tylko i wyłącznie farbowanie (na blond) w salonie fryzjerskim, ale na rzeczywiście dobrych kosmetykach (Goldwell czy L`oreal)

Gość przeciez farba loreala
mozne sobie samemu kupic i w domu pomalowac no nie? czy musze leciec specjalnie do fryzjera??

Farby L\'oreala sprzedawane w sklepach kosmetycznych różnią się od tych z salonów fryzjerkich. A do włosów zniszczonych polecam jedwab biosilk :)

Gość Olginia
Ja rozjaśniam włosy od 10 lat i wciąż są grube i błyszczące. Regularnie stosuję specjalny szampon z płukanką do włosów blond marki Barex, kótry niweluje koszmarne żółte pasemka, które powstają po kilku tygodniach po rozjaśnianiu. Dodatkowo chroni przed szkodliwym działaniem promieni słonecznych. Można go dostać w salonach fryzjerskich lub w sklepie internetowym www.sklepfryzjerski.pl Polecam:)

Gość magda 11111
mam pytanko czy uzywalyscie moze czegos z serii So blond?widzialam to w Douglasie i zastanawiam sie czy dobrze dziala na sianowate rozjasniane wloski?

Gość pomocna duszyczka
przede wszystkim nei rozjasniac samemu rozjasniaczem w domu jak juz to farba superrozjasniajaca np. 01,02,03 z loreala zarowno reciltal jak i excellence albo z garniera belle color 111,1112 lub nutrisse 111,101 itd.Ja farbowalam lorealem 10.1 ale z natury mam ciemny blond i odrost byl zlocisty :( wiec siegnelam po farby superrozjasniacace i z tych moge polecic 111 belle color i 101 nutrisse wychodza ladnie nie ma zolci na odroscie .Tylko farby 01,02,03 z loreala maja wode9% ktora rozjasni ciemny blond inne farby np.scandynavie lub hollywod moga dac zloty odrost bo maja tylko 6% wode.Pozdrawiam aha i trzymac te rozjasniajace farby na odroscie ponad 40 minut a nie tylko 20-30 bo bedzie rudy!

Gość pomocna duszyczka
ja kiedys mialam czarne potem rude brazowe itd az w koncu przez pasemka doszlam do blondu.nie chcialam juz robic pasemek u fryzjera bo wlosy mi sie dosc zniszczyly i przeszlam na farby .Polecam loreal i garnier .Jak najdalej od joanny i palette bo bedziecie miec kurczaka na glowie!!