Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Peter Gragelmann

Polki mieszkajace na stale w Niemczech

Polecane posty

Gość do mariechen
piszesz o przypadku , sprzed dwoch lat? przypadku chlopaka z polski, co byl pijany, a policja najpierw wziela go do radiowozu, a potem wysadzila gdzies na szosie, co potem potracila tego nastoletniego biedaka jakas dziewczyna, co myslala ze to jej wina????

Gość limes skoro
to co ci sie podoba to tylko i wylacznie twoja sprawa to po co ja eksponujesz na forum o swiatowym zasiegu? \jak zwykle przeczysz sama sobie i temu co mowisz dwa wiersze wyzej, oj jaka ty zalosna jestes kobieto.

Gość do madrej pomaranczy
nikt mnie stad nie wykopal i nie wykopie, nigdy mnie tutaj nie bylo pod czarnym nickiem, jestem "postronnym obserwatorem" i sledze ten watek od samego poczatku, ale niestety z powodu kilku zapyzialych , przemadrzalych panienek nie mam ochoty sie dolanczac, ale jak widze takie totalne bzdury nap[isane to musze sie odezwac

Gość a ty limes
naucz sie wreszcie czytac poprawnie, bo w poprzednim wpisie napisalam poprawnie twoj nick, jak ty przekrecalas proste imie mariechen to bylo super nie? po drugie co za roznica czy ktos jest pomaranczowy czy czarny, mam takie samo prawo wyrazac swoje opinie jak i ty, myslisz ze tylko ty tutaj mozesz zgrywac alfe i omege i? udajesz ze tu nie zadzisz a co teraz robisz ? rozkazujesz mi! ponizasz mnie jako pomaranczke! to jest publiczne forum i nie bede obnazala swojej prywatnosci, robila zdjec swojego domu i opowiadala charmonogramu dnia moich dzieci, nie caly swiat musi o tym wiedziec

Gość a ty limes
cytat limes:"opinie osoby o ktorej nic nie wiadomo nie sa raczej godne uwagi - przynajmniej dla mnie ... bo coz mnie obchodzi co ma do powiedzenia ktos o kogo istnieniu nie mam zielonego pojecia !!!" tos sie popisala -mila z ciebie i kulturalna osobka , nie ma co, tylko czasem sie zapominasz i nie kontrolujesz sie , ale starasz sie uchodzic za cudo tego swiata, najmadrzejsze i nacudowniejsze

Gość a ty limes
no i dziwne ze nie zauwazylas ze tylko ,ciebie sie tu czepiaja pomarancze hmmmm mnie by to zastanowilo ale ty nie wyciagasz chyba wnioskow, albo nie przyjmujesz krytyki bo popadlas w samouwielbienie

Gość Donald NIEUDACZNIK
Nie ma się czym chwalić. Mycie osranych dup starych szwabów to żadna duma.

************************************************************************************ Mądry ustępuje głupiemu. Smutna to prawda; toruje ona głupocie drogę do opanowania świata. — Marie von Ebner-Eschenbach ************************************************************************************ Limes Mariechen 🌻 cenię wasze nieustępliwe natury ;-) jesteście światu potrzebne ! bo ja to tak bardziej jak Ignorancja ;-) mnie wiele spraw lotto ;-) . ja nadal czuję się fatalnie :-( choć lepiej niż rano . miłego wieczoru . 🖐️ .

Gość Limes to ty
klepiesz geba po proznicy- w moim odczuciu zmieniasz zdanice jak choragiewka na wietrze ,co innego obiecujesz a co innego czynisz, dajesz sie latwo poniesc emocja a wtedy paplasz co slina na jezyk przyniesie

Gość Limes to ty
gdyby pomarancze klepaly geba na daremno to dawno by ich tutaj nie bylo, jednakze to ty i tylko ty (czasem marirchen) prowadzicie z nimi szerokie dyskusje , a niby zdanie pomaranczek cie nie interesuje to po co prowadzisz dysputy (z reguly do momentu az twoje zdanie pozostanie na koncu) czyli w twoim mniemaniu az wygrasz walke, bo ty zawsze prowadzisz boje ABY POKAZAC ZE JESTES PONAD WSZYSTKICH I WYGRASZ (ale to juz kilka osob tutaj pisalo)

Gość Limes to ty
ja rozumiem , ale ty chyba nie rozumiesz znaczenia słowa "nie obchodzi" , jak mnie cos nie obchodzi i nie interesuje to nie wnikam w dany temat, ty czynisz wrecz odwrotnie, toczysz dyskusje i wywody na sto stron zawsze, wiec ewidentnie cie OBCHODZI, SCIEMNIASZ, MACISZ, KRECISZ, BALAMUCISZ

Gość Limes to ty
A te prostackie hasla "mnie to wisi kolo sisi " to moze swoim dziecia zapodaj, bo ja do przedszkola nie chodze aby takich zdan uzywac

Gość Limes to ty
hehehheh ciekawe co zachwile wymyslisz, ty zawsze tak, staczasz rozmowe na inne tory, wymyslasz dziwne argumenty, obracasz kota ogonem, ja w nic nie gram kobieto TO TY PROBUJESZ POKAZAC SIEBIE TYLKO W DOBRYM SWIETLE, a padlo tylko jedno pytanie o linki z youtube

Gość Limes to ty
twoj link tak troche do ciebie pasuje wiesz, probujesz wszystkich przescignac w swoich madrosciach, ale nie udaje ci sie bo niektorzy maja lepsze buty................

Gość Limes to ty
widzisz paplesz bzdury a nawety nie czytasz dokladnie co napisalam , przeciez pisze ze twoja stopka do ciebie pasuje, a ty za 2 minuty piszesz ze twoja stopka do mnie pasuje , hahhahahahahahha ale logiczna jestes

Gość Limes to ty
paranoidalnie to ty sier zachowujesz, ile jeszcze stron naprodukujesz na temat swojego samouwielbienia??????

Gość Limes to ty
mnie to smieszy i bawi jak ty sie produkujesz

Gość Limes co jeszcze wymyslisz
oczywiscie ze wiem co to link , nick i stopka, po prostu przejezyczylo mi sie, ale ty jestes totalnie beznadziejna, jeczcze niedawno bronilas chantall jak atakowaly ja pomarancze ze pisze z bledami, a teraz zmienilas zdanie i bledy cie strasznie raza tak???

Gość no i potwierdza sie
opinia wielu osob na tym forum, limes bedzie ciagnela dysputy na tysiace stron, bez celu i sensu, udawadniajac teraz wszystkim ze ja sie myle, jestem zla, zle pisze itp itd, ale powtarzam, rano padlo tylko jedno pytanie o link z youtube, a limes zaraz z pyskiem wyskoczyla i toczy dalej swe boje hahahah

Gość no i potwierdza sie
wiesz na forum nie ma nademna szefa ani nie jestem teraz w pracy i nikt mnie nie kontroluje , tu sie pisze szybko i pod wplywem chwili wiec zdarza sie , popatrz lepiej na swoje wpisy

Gość no i potwierdza sie
a skad wiesz co ja w tej sieci robie , moze jestem moderatorem , a moze podlanczam komputerki do sieci , a przepraszam ty to raczej wszystko wiesz

Gość no i potwierdza sie
bo ty piszesz bzdury i zmieniasz swe zdanie co kilka stron, a ja przejezyczylam tylko slowo STOPKA I LINK

Gość no i potwierdza sie
A CO CI BIEGA W TYM WPISIE O 21.49 TO NIE WIEM, PYTALAS CZY JAKO PRACOWNIK SIECI INFORMATYCZNEJ MOGE POZWALAC SOBIE NA BLEDY TO ODPOWIADAM , W PRACY nie, NA FORUM TAKKKKKKKK

Gość no i potwierdza sie
HMMMM moze ty tez skladasz samoloty , ale z kartek papieru

Gość no i potwierdza sie
HMMMM moze ty tez skladasz samoloty , ale z kartek papieru

Gość no i potwierdza sie
Limes z mojej pracy to ja tobie akurat sie tlumaczyc nie musze, a jak jestes ciekawa to moge zaraz ci tutaj podac numer IP twego komputera podlonczonego do sieci i miejscowosc

Gość no i potwierdza sie
I powtarzam po raz 10 , ale do ciebie nie dociera masz mozg zaslepiony samouwielbieniem, ja nie zapomnialam , znam doskonale te pojecia, przejezyczylam sie kapujesz?

Gość no i potwierdza sie
pewnie z drewienek w garazu

Gość no i potwierdza sie
hmmm nie znam takiego pojecia wlacz mozg lub wylacz mozg