Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia187

chyba sie zabijeprzez ta opryszczke

Polecane posty

Gość a ja polecam
po prostu pojsc do dermatologa...samemu mozna naprawde sobie rozsiac jesli masz z tym czesto problemy.

Kiciu, witaj w klubie:)))A raczej :(((Ja systematycznie mam 4 razy do roku tego syfa na ustach i oczywiście zawsze przed jakimś wielkim wyjściem:(((Próbowałam WSZYSTKIEGO co było tu wymienione i nie pomogło NIC. Ta sprzed 2 tygodni była wielgachna na pół dolnej wargi i myślałam, że zwariuję! I doszłam do jednego wniosku, że z nią jest jak z katarem: leczona trwa tydzień a nieleczona 7 dni. Ale za to zauważyłam, że nie warto jej wysuszać. To nic nie daje!!!No więc postanowiłam ją natłuszczać (granatową pomadką NIVEA) i mam wrażenie, ze naprawdę schodzi ciut szybciej, a przynajmniej tak nie boli:)))Inna sprawa, że na rozdrapywanie jej jest totalny szlaban- jak poleci krew to już jest totalny dramat...No i słyszałam, że pojawiła się na rynku szczepionka na to paskudztwo, ale nie wiem czy jest dostępna u dermatologa i ile kosztuje...Może ktoś wie coś więcej na ten temat???

Gość kicia187
moja orpycha utrzymuje sie juz 7 dzien w sumie jest juz nie duza przypimina czerowan plamke bo ja rodrapalm krewka sie polala;/jesli chodzi o specyfiki wtym miesiacu wydalam na to gowno bardzo duzo pieniedzy.moge opisac dzialanie niektorych lekow /Jesli chodzi o Zowirax!:jest dobry i skuteczny zanim wyskocza pecherze:)czyli w etapie!;kiedy swedz,piecze.potem przez dwa dni lekko zasusza ale powduje ze z pecherzykow leic ropka koszt ok 20 zl.Jesli chodzi o Viatrazolin:hmmm tak samo jak zowirax zanim sie pojawia pecherzyki ale o wiele lepszy jest jednak Zowirax koszt.ok 7zl.Nastepnie zel viru merz jak na moje jet dobry;)bo jest nie widoczny;)nie likwiduje calkowicie opryszzki ale jest dobry:)koszt ok 13zl:),na noc najlepiej opryszczke smarowac mascia cynkowa ladnie zasycha:)w dzien jakas ztych masci co powyzej napisalam.leczenie sisiukami jest tez skuteczne:)jak na moje zwlascza kiedy rozdrapiemy rane zapobiega dalszemu rozpestrzenianiu sie pecherzykow;)i powstawniu nowch jakby wygladadza skorke na utach ,ale siusi nie pomagaja w peirwszych dwoch dniach najlepiej je stosowac tak w 3-4:).Sonl-taki plyn na opryszczke koszt.3 zl jak na moje sie nie spisuje bo szczypie! i powdouje ze rana robi sie bardziej czerwona:/.Kiedy ty specyfiki nie pomagaly postanowilam isc do lekrza powiedzial ze Hevarn tabletki sa zbyt mocne wiec zapisal mi taka masc ktora natluszcza;)duzy wydajny kremik czy skuteczny to sie okze i masc ktora jest ponoc bardzo dobra ale tylko na recepte Detormecyna 2% to jst masc w postaci antbiotyku:)i przechowuje sie ja w lodowce kosztuje

Gość Dystrybutor
Witam Polecam zestaw kosmetyków przeciw trądzikowych firmy ATW Jestem dystrybutorem tej firmy Zmywanie: żel do mycia i demakijażu twarzy 11.,80zł Oczyszczanie: peeling z koralowca 21,10 zł Tonizacja: tonik aloesowy 15,40 zł Nawilżanie: maseczka rumiankowa 14,10zł żel przeciwtrądzikowy do stosowania punktowego 11,29zł Mieszkam w Krakowie, wysyłam kosmetyki Pocztą, przesyłką priorytetową. Kontakt ze mną: 0660 357 895 e-mail: a45b@op.pl Zapraszam do zakupów Pozdrawiam

Gość polecam...
jest taki płyn SONOL sie nazywa mogłam go stosoawc nawet w ciązy i po kilku dniach mocno sie wysuszyło i znikneło, smaruj nim dośc często. kosztuje ok 3 zł ale jest naprawde dobry, chco stosowałam wczesniej zowiraxy i inne teraz tylko Sonol