Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak schudnąć

waże 85 kg wzrost 175cm pomocy

Polecane posty

Gość jak schudnąć

co robić jestem za gruba

Gość tyle
to waży dobrze zbudowany facet przy 1.78-1.82 cm wzrostu,zapuściłaś sie,przykro mi,pracuj,ćwicz,dieta jak nie to już tak zostanie

Gość pocieszam
ja 70, też na 175cm

Gość ajgahta
a ja mam 68kg przy 158zm :(

Gość chcąca
MAM JESZCZE WIĘKSZY PROBLEM ALE STARAM SIĘ NIE ZAŁAMYWAĆ. CZY ZNACIE JAKIEŚ DOBRE METODY NA SCHUDNIĘCIE?

Gość Alusia3215
hmmmm ja mam 178cm i wazyłam około 85 kg ale schudłam o 65 i jest ok... a diety no to niestety głodówki byly ale naszczescie nie ma jojo bo po tych "glodówkach"przeszlam na diete Montignaca i wszystko sie slicznie utrzymuje :) schudlam mając 13 lat. co prawda wiele bylo mi potrzeba do tego sily bo rodzice,dziadkowie itd teraz mam 18 latek i mam 65kg/178cm nie narzekam na wage bo mam odpowiednią budowe ciala- dodam ze nie zwisa mi zadna skóra ani nie mam zadnego cellulitu po tatych dietach

Gość ewcia77
Wejdź na topik środki wspomagające odchudzanie:) jestem pewna że znajdziesz coś dla siebie:) ja schudłam dzięki temu topikowi 10 kilogramów!!! dziewczyny pisały tam o nowym środku na odchudzanie i kupiłam go - na rezultaty nie trzeba było długo czekać:D zresztą zobacz sama:D powodzenia:D

Gość hmmm....
ja chudłam jak jadłam regularnie.. tylko tyle.. najadałam sie, ale jadłam prawie z zegarkiem.. teraz niestety studia niebardzo na to pozwalają..:( jeśli macie możliwość spróbujcie zacząc od tego..