Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklep z odzieżą

Mój własny interes-BUTIK Z ODZIEŻĄ...

Polecane posty

Gość xxyyy
Tak. Oddałabym jej pieniądze a następnie udałabym się do siedziby kuriera z reklamacją i walczyłabym o odzyskanie pieniędzy od firmy która nawaliła. Klient zapłacił i ma prawo dostać towar. Kropka. Ma prawo się na mnie wkurzyć! W końcu to ja miałam mu dać towar, bo to ja biorę kasę. Dla mnie sprawa jest prosta. Ale jeśli nie masz w sobie za grosz szacunku do drugiego człowieka to nie zrozumiesz tego. Pisałaś, że nie wychodzisz z domu bo chorujesz na 'zanik twarzy. A ja myślę coś innego- nie wychodzisz bo nie masz znajomych. Kto by chciał mieć taką arogancką, przemądrzałą i snobistyczną znajomą? NIKT.

Gość eurolifestyle
a ja nie bo za pieniądze świata się nie kupi, to że ktoś mi placi nie znaczy że ma prawo traktować mnie jak śmiecia, płacenie nie zwalnia z szacunku w żadnej sytuaci

Gość bo tak jest w polskim prawie
z internetu... "Sklep Anna Maria oferuje nowoczesne i praktyczne produkty wyposażenia domu firmy Betterware, kosmetyki firm Oriflame i Avon. Szeroki zakres usług ezoterycznych - wróżby, leczenie energetyczne, porady duchowe. Sprzedaż książek nowych i używanych. Pomoc edukacyjna. Korekty tekstów, nagrań, pisanie, przepisywanie. Tłumaczenia językowe, język rosyjski i angielski" Nie pitol babo, ze nie sprzedajesz i nie swiadczysz uslug detalistom, kase powinnas miec dawno temu

Gość xxyyy
No popatrz- a ty nikogo nie szanujesz. I to za darmo! Klient nie musi cię szanować, on płaci ci pieniądze i ma dostać towar. A ty masz mu go dać choćbyś miała niebo i ziemię poruszyć. Skoro masz wizje i wróżysz sobie jak zmienić swój wredny charakter, bo mi moje wizje mówią że niedługo popłyniesz z rynku. Każdy będzie się bał u ciebie coś kupić w obawie że go wyrolujesz i kasy nie oddasz.

Gość eurolifestyle
może zajrzyj do słownika co znaczy snobistyczny bo nijak do mnie nie pasuje, ja żyje wg zasad i prawa, i nie obchodzi mnie zdanie innych ludzi , jeśli w prawie jest tak ustanowione to tak postępuje, koniec i kropka, trudno pół światu może się to nie podobać, ale tak być musi i koniec

Gość xxyyy
Heheh taaa ryczałt i kasy nie ma :D Prowadząc sklep wielobranżowy i hurtownię :D Robisz sobie jaja z Urzędu Skarbowego, chyba cię za to nie polubią...

Gość eurolifestyle
ty chyba sie z choinki urwałaś "Klient nie musi szanowac" ok jutro pojde do tego sklepu zdemoluje ci pol sklepu napluje w twarz i powiem proszę sie usmeichnac , bo Panij ma mnie szanowac pasuje Ci ?

Gość eurolifestyle
pisałam nie prowadzę detalu , jestem hurtownią , a moj mini detal nie przekracza tysiąca w skali roku, wiec kasa fiskalna mnie nie dotyczy

Gość xxyyy
Ale prawo to prawo a moralność to moralność. Do klienta trzeba z szacunkiem... A ty tylko- mi wolno, mi prawo pozwala... mi mi mi.... Klient i US to świętość. Ty oba masz gdzieś. Płyniesz kobieto... Fruu...

Gość xxyyy
Hahahah ma hurtownię i sklep wielobranżowy i jeszcze na ryczałcie progu nie przekroczyła :D Oj Kaśka, Urząd Skarbowy to cię nie polubi chyba !

Gość eurolifestyle
o dzięki tu jeszcze nie opisałam firmy Betina zapomniałam o tej stronie bo już wszędzie napisałam

Gość eurolifestyle
a niby jak mam przekroczyc sprzedajac tylko hurtowo :D ciekawe czym

Gość teraz juz wiem
do xxyyy szkoda nocy zarywac ,daj spokoj! :D Pani euro dane publiczne ktore pani podala to sklep o nazwie "BETINA" wlascicielem jest pan Grzegorz S. z nikim takim nie miala tu Pani potyczek slownych czyli bez przyczyny go Pani tu wymienila ewidentnie lamiac prawo,mam nadzieje ze p.Grzegorz sie tym zajmie i da Pani nauczke.....niemilej nocy zycze Pani euro...niech mysli co narobila....

Gość eurolifestyle
hahahaah dane firmy są jawne mogę sobie je podawac wszedzie gdzie chce :D

Gość xxyyy
Wyspałam się w dzień bo mam anginę :D Więc spoko. Ciekawy link... Jak widać Pani Katarzyna K. już nie raz miała potyczki z oszukanymi klientami... Poszło w eter. Policja się powinna tym zająć... Baba się wymądrza że zna kodeks karny na pamięć a sama oszukuje na każdym kroku! A fuj!

Gość teraz juz wiem
pani firma jest inetrnetowa to jawna w necie jego nie netowa to nie ma pani prawa danych zamieszczac tak samo jak nie moze pani do neta podawac przykladowo danych pani X z budki na bazarze ktora legalnie prowadzi te bude...

Gość eurolifestyle
nie prawda wszystkie dane firm są jawne i dyostępne nie ma różnicy jaka to firma masz firmę każdy wie wszystko o Tobie

Gość eurolifestyle
Z punktu widzenia prawa (art. 7a ust. 2 ustawy Prawo działalności gospodarczej z 1999 roku, które traci moc z dniem 1 lipca 2011 r.) dane firm widniejące w ewidencji działalności gospodarczej są jawne, wobec czego dane osobowe w niej zawarte nie podlegają przepisom ustawy z 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych

Gość xxyyy
I jeszcze coś: -kłamałaś że sklep Anna Maria nie jest twój -pisałaś ''Eurolifestyle jak bym miała to bym podała, może mnie podac za zgubienie numeru nadania, i nie możnośc ich ustalenia do tego moge się przynać co najwyżej'' a potem stwierdziłaś że masz potwierdzenie nadania... KŁAMIESZ NA KAŻDYM KROKU!

Gość xxyyy
czyzby to sama- weż nie strach, noc idzie- będę mieć koszmary :/

Gość eurolifestyle
xxxy bo były dwie paczki , pierwsza bez kwitku, druga na kwit, Pani BEtina dostała już dwie paczki

Gość xxyyy
To w końcu dostała swój towar czy nie?! Bo ciągle jest pisane że nie ma ani towaru ani pieniędzy!

Gość eurolifestyle
no ja wysłalam, czyli dostała towar wg przepisów prawa, dostanie towaru odbyło się w momencie rpzekazania kurierowi, raz wysłałam twierdzi ze zginelo, ok moj blad nie miałam kwitku, wysłałam drugi raz tez zfginelo, ale tym razem mam kwit

Gość eurolifestyle
trzeci raz już za to nei zapłące, nie ma głupich , mam kwitek

Gość xxyyy
I to sprawia że ludzie piszą o tobie w necie jako o oszustce, naraziłaś się już wielu, masz zszarganą opinię i pewnie wiele kontroli będziesz mieć. Zmień podejście, serio. Idę zjeść kolację i lulu, dobranoc.

Gość eurolifestyle
nie zmienię, żyje wg prawa i będę żyć do końca, tylko prawo i zasady się dla mnie licza, wole umrzeć biednie ale z zasadami i wg prawa , tak zostałam wychowana i tak postępuje, szanuję innych jak oni mnie szanują, jak ktoś chamem to ja też dla niego chamem,

Gość eurolifestyle
a ludzie piszą o każdym , cóż to są tylko ich widzimisia, nic więcej, a ja jestem spokoijna bo postępuje zgodnie tak jak powinnam i jest zapisane

Apeluję: nie reagujcie na zaczepki tej osoby :P Przykre, że tyle stron zostało zaśmieconych... Też uważam, że już odzież na świeta, sylwestra, bale zaczyna schodzić. W małym sklepiku sukienek też będą szukać, nawet może chątniej - ale jeśli będziecie miały pojedyncze fasony. Kobietki bardzo cenią sobie świadomość,że tylko one mają taką suknię a nie 10 na jednej ipmezie z jakiegoś sieciowego sklepu :)

Gość eurolifestyle
ten śmietnik to przepisy, które każdy mający firmę powinien umieć na pamięć , dla mnie to była pierwsza zasada jaką się nauczyłam i stosowałam od razu żeby nikt mnie nie mógł oszukać, i zawsze mam ją zapisaną pod ręka, jako najważniejszą bilbię sprzedaży w internecie, żadnych strat, prawo mnie chroni, i ten przepis