Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia24

klamstwa

Polecane posty

Gość julia24

czy wierzycie w to ze klamca moze przestac klamac!?bo ja jestem w zwiazku od 6 lat i ciagle lapie go na klamstwach!i za kazdym razem obiecuje ze juz nie bedzie klamal

Gość zuziaa52
byłam w związku trzydziesci siedem lat mąż predzej kłamał niż myślał bez potrzeby dziś zadzwoni i skłamie nie ma na to lekarstwa

Gość julia24
hmm szkoda!w sumie tez tak uwazam no ale ciezko jest przestac kogos kochac po 6 latach!zwlaszcza jak sie planuje rodzine itp

Gość tak se pisze
warto zastanowic sie co to za klamstwa (czy w sprawac waznych, czy drobnych), w jakiej sytuacji zyciowej partner ucieka sie do klamstw i dlaczego... klamac jest rzecza ludzka i klamie sie z roznych powodow, czesto z leku przed czyms (przed odpowiedzialnoscia za cos, przed ocena z czyjejs strony)

Gość tak se pisze
warto zastanowic sie co to za klamstwa (czy w sprawac waznych, czy drobnych), w jakiej sytuacji zyciowej partner ucieka sie do klamstw i dlaczego... klamac jest rzecza ludzka i klamie sie z roznych powodow, czesto z leku przed czyms (przed odpowiedzialnoscia za cos, przed ocena z czyjejs strony)

Gość tak se pisze

to prawda ludzie kłamia z różnych powodów... jedno jest pewne jesli jedno klamstwo bedzie udane to jest zachetą do drugiego, jesli istnieje prwdopodobienstwo ze prawda wyjdzie na jaw to rodzi sie nastepne kłamstwo by ukryc poprzednie...Osoba ktora kłamie notorycznie w pewnym momencie traci poczucie rzeczywistosci i brnie w kłamstwie coraz dalej ... :o

Gość nie polecam
jedno kłamstwo niesie za sobą następne i następne i....

Gość julia24
on klamie w drobnych i powaznych sprawach.tylko zastanawiam sie czy to sie kiedys zmieni.moze z wiekiem minie-wiem ze sama sobie to wmawiam ale qrcze musi byc chyba jakis sposob na klamce!!macie jakies pomysly jak go od uczyc klamst???!!

Gość malagosika
nie zmieni się - kłamstwo ma we krwi! zastanów się dobrze czy chcesz z kimś takim być najgorsza prawda jest lepsza niż najpiękniejsze kłamstwo!

Gość julia24
no pewnie ze nie chce byc z klamca-ale nadal naiwnie sobie wmawiam ze sie zmieni i ze nastyepnym razem jak go zlapie na klamstwie to bedzie koniec!juz niewiem jak z tym zyc bo z jednej strony go kocham a zdrugiej nie ufam:(moze jeszcze troche poczekam co ma byc to bedzie!najwyzej znow dostane poteznego kopa w tylek

Gość julia24
i znow mnie oklamal!ale tojz koniec!mam tylko nadzieje ze wytrzymam!jednAk faceci to swinie!trzyajcie za mnie kciuki abym wytrwala

Gość znałam ja takiego...
...kłamcę - moja psiapsiółka się z takim jednym spotykała. Gość kosmita - wymyślił nawet że jego ojczym ma raka mózgu i poszedł do szpitala i że w związku z tym on ma bardzo mało czasu dla niej bo mama u niego mieszka(niby bliżej do szpitala do męża) itp bzdury. Oczywiście żadnego raka nikt nie miał...To przeważyło i kumpela poszła po rozum do głowy i go popieprzyła na wieki :)

...kłamcę - moja psiapsiółka się z takim jednym spotykała. Gość kosmita - wymyślił nawet że jego ojczym ma raka mózgu i poszedł do szpitala i że w związku z tym on ma bardzo mało czasu dla niej bo mama u niego mieszka(niby bliżej do szpitala do męża) itp bzdury. Oczywiście żadnego raka nikt nie miał...To przeważyło i kumpela poszła po rozum do głowy i go popieprzyła na wieki :)