Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baci

KOMU spoznial sie okres po odstawieniu anty??

Polecane posty

Gość baci

hej dziewczyny jestem zaniepokojona bo ostatnia moja tabletke anty zjadlam 19 stycznia kolo 21,22 stycznia dostala m okres, kolejny dostalam w terminie 17 lutego a teraz jeszcze nie mam juz 6 dni sie spoznia ktos jeszcze tak mial??dodam ze mialam w lutym bardzo duzo stresow ze zdazalo mi sie nic nie jesc w ogole nie spac, no i do teraz strasznie sie denerwuje ze tego okresu nie ma, zrobilam test 2 dni temu wyszedl negatywnie, ale mimo to sie martwie ze wciaz go nie ma. jesli byla bym w ciazy to bylby to juz ponad 3 tygodnie wiec mysle ze test powinien to wykryc??rpbilam go rano a poprzedniego dnia wuieczorem wypilam piwo co powiecie?

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjj
spokojnie tez tak miałam. z tego stresu miałam wszystkie objawy ciąży a test zawsze był negatywny.bedzie oki

Gość Milinka
cześć ,spokojnie ,ja mialam co 3 miesiące! tak się rozregulowalam :D ,jesli Cie to niepokoi, to wybierz się do lekarza ,ale nieregularny okres po odstawieniu tabletek anty, to raczej norma ,zalezy od ogrganizmu i od tego jak długo brałaś hormony ,pozdrawiam 🌻

Gość baci
napiszcie cos jeszcze jadlam tabsy 3 lata

spokojnie-miałam to samo i mało nie umarłam ze stresu.Pierwsze dwa okresy po odstawieniu miałam regularne a na trzeci czekałam ponad tydzień dłużej...To zupełnie normalne...Nie martw się:)

Gość baci
obys miala racje jutro zrobie kolejny test bo nie umie na dupie wysiedziec ze strachu, jak ten wyjdzie negatywnie to juz raczej bede spokojna, choc przypuszczam ze i tak pojde do gina napisze jutro co mi wyszlo

Gość baci
zrobilam wczoraj test kolejny negatywny:)) i to mnie bardzo cieszy jednak okresu nadal nie ma dzis jest juz 35 dzien cyklu:/