Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usatysfakcjonowani obywatele

Nowy projekt w Sejmie - zdrada malzenska bedzia karana od 1 -3 lat wiezienia.

Polecane posty

Gość usatysfakcjonowani obywatele

I tak byc powinno.

Zdjęcia zdradzających będą publikowane w necie razem z wszystkimi danymi osobowymi, a zdradzeni będą otrzymywać od państwa po 1000 zł rekompensaty.

:D czy ta rekompensata to jednorazowa czy za kazda zdrade?? bo mozna niezły biznes na małzeństwie zrobic :)

Osobiście nie jestem przekonany że wyroki będą słuszne i rzetelne a będą skazywani rzeczywiści winni:O .No ale to chyba tylko projekt tego co wyprodukował ten temat:P .

Gość zuziaa52
cos misię zdaje że braknie sanatoriów na zakłady karne bo jak znam zycic to twn niezdradza co bardzo kocha i ten co niema z kim lub juz nie może

Gość wielka bzdura
Ludzie mają prawo do miłości nawet w trakcie małżeństwa. Może za dużo naoglądałam się telenowel i naczytałam romantycznych powieści, ale wciąż ślepo wierzę w dwie połówki jabłka. Czasem będąc w małżeństwie poznajemy osobę, która jest ucieleśnieniem marzeń i snów, facet ma zrezygnować z miłości tylko dlatego, że ma żonę i dzieci?? Jestem ciekawa czy istnieje choć jeden parlamentarzysta, który nigdy nie zdradził żony chyba tylko taki, który jest kawalerem.

no jeszcze tego zakazać prawnie to nic tylko różaniec i wykopywać powoli dołek bo pić NIE, palić NIE , kochać sie NIE, a są związki gdzie ludzie na prawde się kochają miłością pozamałżeńską więc co to grzech? karać za uczucie?

Gość siostra Emilia
Jaka milosc pozamalzenska ???? Zwykla zdrade za ktora dawniej karano smiercia a w Islamie nadal to robia nazywacie miloscia , kara wiezienia i tak malo ale pieklo ich nie ominie , a tam bedzie placz i zgrzytanie zebow.

:O to chore i tyle...rozumiem jakies kary pieniezne adkwatne do zdrady ale nie to:O tak samo bezsensowne jest wsadzanie kogos na 3 lata za jaranie od czasu do czasu Marichuany,ktora nie jest takim anrkotykiem jak Feta czy inne ch..jostwo ..tymczasem Mordercy i Zbocznecy chodzą zupelnie bezkarnie,ofiarom tych ostatnich zakazą zresztą BARDZOOO słusznych w tym wypadku aborcji :O

No co Ty, kara pienięzna nie powstrzyma przed grzechem cudzołożenia. Takich najlepiej zamykać! Nie dość ze wtedy nie grzeszą, to i nie maja mozliwosci demoralizowania społeczeństwa. Wreszcie PiS porobi porządki w tym kraju.

ja pier...to jak ktos ma zone iw innej sie zakocha to niech sie z nia rozwiedzie placi na dzeci i do innej idzie...hmm rozumiem wiezienie dla tatusiow kotrzy nie dają an dzieci i wolą przechulywac je z panienkami itd...(tak akurat w przypadku mego sqrwysynskiego starego jest)300zlotych daje i wymawia nawet ksiazke za 20zlotych czy kawe w kawiarni za 6 :O ale na siebie kurwwwa miec musi:O😠😡

oj tak PIS robi porządki ..chcą zakazac akcji uczenia w szkolach dzieic pierwszej pomocy bo Owsiak,temu patronuje...(nosiciel grzesznych rzekomo antykatolickich wartosci:O) zalosne qrwa zalosne..POlska krajem wyznaniowym nieee:O

Gość siostra Genowefa
Siostro Emilo nawet nie wiezienie, moze nie kara smierci, ale członki powinno obinać się niewiernym mezom, a zonom na czole wypalać krzyż, skończyłaby się sodoma i gomora fuj:o

--> siostra Genowefa O to niesprawiedliwe. Wole krzyz niż ucięcie rzeczonego członka. :o

Gość bzdety
Ja bardzo wątpie zeby jakakolwiek zona podawała zdradzającego męza do sądu:) One upokorzenie duszą w sobie i taka prawda. Od czasu do czasu wejdą na kafe pojadą po kochankach i tym dają upust swojej złości. A w rzeczywistości trzęsą dupami zeby męzulek jednak ich nie zostawił. Oto cała prawda o zonach Ps. Kochanka nie jestem

Myrevin Ty możesz sobie chcieć;) cierp ciało coś chcialo, tu trzeba ciąć nie ma, że boli:P

ale numer:D ja tylko wspomniałam o inicjatywie ustawodawczej 100 tys. obywateli, nie mialam pojecia, ze weżmiesz to sobie tak do serca:D ale numer będzie jak to przejdzie i nasz Prezydent Najjaśniejszy nie zawetuje:D:D:D

Ja nie mogę być na ten temat słusznie oskarżony(nawet jakbym miał żonę):classic_cool: .Ale w pierwszej kolejności powinno się w razie czego rozpocząć od władzy :classic_cool: .Słyszałem że Ludwik D.(od kamaszy) miał jakieś sprzeczki z żoną:O .

Gość zuziaa52
zblisza sie pryla aprylis

muszeklo, Ty sie nie śmiej, tylko weź sobie do serca ten projekt, bo jak będzeisz niegrzeczna to Ci zaszyją muszelkę :>