Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia_malutka

Jak szybko sprawić, żeby w pokoju ładnie pachniało?

Polecane posty

Mam problem. Przygotowują 12-minutową prezentację dotyczącą raju i takich tam. W ciągu tego czasu chciałabym, zeby w sali, gdzie będę ją prezentowała, pachniało kwiatami, lasem itp. Czy wystarczy do tego odświeżacz powietrza? A jeśli tak, to jaki ten odświeżacz, w spray\'u, czy taki do kontaktu, cz jak?

mysle że ten do kontaktu jest lepszy, gdyż zapach utrzymuje sie cały czas, natomiast ten w sprayu dośc szybko wietrzeje

Gość flecik radosny
wietrzxyc i nie puszczac w nim bąków:P to taki żarcik:P

Myślę, że warto zainwestować w kominek do aromaterapii. Niestety, z własnego doświadczenia wiem, że bywają ludzie uczuleni na spraye do odświerzania...

Gość frajda
elektryczne odświeżacze powietrza szybko się kończą. wkurzyłam się na nie i używam kominków zapachowych. Mam całą kolekcję olejków i czuję się czasem jak wiedźma mieszająca ludziom w "zmysłach". Bardzo szybko i skutecznie zmieniają zapach i nastrój

jestem za kominkami...elektryczne trzeba włączyc duzo wczesniej a te w spray\'u szybko wietrzeją

Gość gosiaaaaaaaaaaa
popieram kominek i podgrzane olejki. Cały dom potrafię tym zapachnić - a nie jest to nigdy taki nieco sztuczny zapach jak z dezodorujących psikaczy.

Gość Powiem wam że
te elektryczne odswiezacze powietrza są do dupy, drogie a pachna tylko przez 3 godz. i koniec ...

Gość obrać pomarańczę
tyle że to nie zapach lasu

Gość gjgjh
cvgvghgh

Gość w zimie kiedy kaloryfery
sa cieple klade wacik nasaczony lekko olejkiem eterycznym na grzejnik. Swietna sprawa zwlaszcza jesli mam trudnosci z zasnieciem, odrobina lawendy na wacik i spi sie wspaniale :) Bardzo lubie swieczki, male swieczniki, skrapiam swieczke lekko olejkiem i gdy plomien ogrzewa w pokoju mam piekny zapach :)

Gość puść bąka
po pierogach albo po bigosie :D

Gość olejki zapachowe
są najlepsze

Gość z olejków zapachowych
jakie zapachy polecacie ? zdaję sobie sprawę, że jest to sprawa gustu i upodobań, ale nie korzystałam w ogóle z olejków a szukam jakiegoś fajnego i "eleganckiego" zapachu podpowiedzcie mi na które warto się skusić ;-)

Gość a na ile starcza taki olejek
w kominku ??? czytam, ze wystarcza 4 krople olejku i przez jaki czas ten zapach utrzymuje sie w pomieszczeniu?

Gość jkg
Zimne żarówki spryskaj odświeżaczem powietrza ( ja używałam perfum gdy przychodził do mnie chłopak)...po nagrzaniu żarówek rozejdzie się ten zapach po sali...

Gość jkg
z tym, że czasem żarówka jak się nagrzeje to pierdyknie