Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość uniewaznienie

UNIEWAŻNIENIE MAŁŻEŃSTWA-co,gdzie,kiedy-poradzcie

Polecane posty

Gość gość
Adwokat to pomyłka procesu. 6 tysięcy wyrzucone w błoto.

Gość gość
tylko 6tys.? ja dalam w Poznaniu biskupowi przewodniczacemu 8tys.,ale sie okazalo,ze to za malo,bo jest ich w sumie 3,w skladzie sedziowskim.wiec wypadalo dac 3 xtyle co laska.skandal.za co oni tyle kasy biora?a Wy ile placicie biskupom w innych sadach?

Gość gość
ja 5tys,ale Czestochowa i II instancja.adwokat 3,5tys. i nareszcie wygrana.

Gość gość
no i wszystko jasne! zapłacisz - unieważnią! pieprzona polska katolicka hipokryzja!!!

Gość gość
A ja za obie instancje zaplacilam 1250 zl, obeszlo się bez adwokata...wszystkim zajmowałam się sama....

Gość gość
Nic nie jest tu dla prowokatorów jasne. Napisałam wyraźnie - 6 tys. adwokat w jednej instancji. Nikt tu niczego nie płaci biskupom! Ludzie po co Wam te wpisy pełne jadu? Chciałam zapytać kogoś kto pisał o Częstochowie, jako ostatni, że zapłacił 5 tys. Czy sprawa w I instancji w Częstochowie zakończyła się orzeczeniem nieważności. W Częstochowie ponoć nie ma takich wyroków.

Gość gość
A ile to takie zdjecie KLAUZULI trwa???

Gość gość
Poza tym gdzie to biskup jest przewodniczącym składu sędziowskiego. Pisać głupoty też trzeba umieć droga Pani od 8 tysięcy!

Gość gość
Oczywiście te 5 tys. w Częstochowie dla adwokata.

Gość Nadya24
Mój adwokat wziął 1200zł (płaciłam na raty). Faktycznie 6 tys to bardzo dużo. Co do klauzuli, to nie wiem ile ten proces trwa.

Gość gość
Tak 6 tys. to ogromne pieniądze. Najpierw oczywiście wierzył, albo inaczej nie miał wątpliwości jak mówił, że proces będzie z pozytywnym wynikiem, potem, że to trudny Sąd, potem że proces winien być rzadkością. Te zmiany w miarę pobierania opłat, po ich uiszczeniu pojawiła się ostrożność, a po negatywnym wyroku że proces powinnien być rzadkością. Ręce opadają. W apelacji nawet o nim nie pomyśleliśmy, pewnie nic z niej nie będzie ale drugie tyle nie wyrzucę w błoto.

Gość gość
Jest sposób.

Gość gość
moze to nie byl biskup,ale fakt jest taki ,ze 8 tys. poszlo w piach,a to byl kredyt.uniewaznienia nie ma,a mialo byc na bank,a kredyt musze splacac sama.adwokat tez zapewnial o wygranej.zlodzieje.

Gość gość
Czestochowa daje uniewaznienia,ale trzeba wiedziec do kogo uderzyc.skoro tu nikt nie podaje nazwisk,wiec ja tez nie.kombinjcie sami.ja juz wolna.pozdrawiam

Gość gość
Wroclaw-5 tys.sedzia przewodniczacy,3tys.adwokat. i przegrana :( proponuja nowy proces ,z innego kanonu,ale nie mam na to funduszy :(

Gość gość
Przeszłam Sąd w Częstochowie, nie wierzę, żę tu może dojść do nadużyć. Nie wierzę i już. Gdyby tak było w jakimkolwiek Sądzie załamałabym się i w nic już chyba bym nie wierzyła. A komu Ty dałaś te 8 tys. więc? Nie ma takich opłat, adwokatowi?

Gość gość
Ludzie jakie 5 tys. Wrocław dla sędzigo. po co te kłamstwa, proces kosztuje góra 1400 zł, co innego adwokat.

Gość gość
nie napisze komu dalam,ale dalam temu ,ktoremu dala moja kolezanka ,z tym ze ona ma uniewaznienie,a ja nie.tylko ona placila 10tys. i to bylo 5lat temu w I inst.,wiec nie wiem o co chodzi,ale mnie raczej oszukali.a Ci co nie wierza,ze za lapowki daja uniewaznienia,niech walcza zwykla droga.pozdrawiam

Gość gość
Czyli nie potraktowali tego jako łapówki więc nie dostałaś nieważności, nie było ich zdaniem podstaw. jestem już tym wszystkim tutaj zszokowana.

Gość gość
Po co komuś niewazność za pieniądze? By bać się codziennie śmierci i potępienia. Szok.

Gość gość
jaki strach jakie potepinie? chce byc wolna od meza furiata,to wszystko.nie wy tu jestescie od potepiania ludzi,ja juz rozgrzeszenie dostalam,wiec w czym macie problem?ze zaplacilam? wiekszosc placi,tylko o tym nie mowi :(

Gość gość
no pewnie to moze mam jeszcze podac swoje personalia i nazwisko sedziego,ktoremu placilam ,zebyscie uwierzyli na slowo? jasne i co jeszcze,wiadomo z e ludzie placa,po co sie oczukiwac ,ze jest inaczej? latwiej wam sie zyje w klamstwie?takie sa fakty,proces kosztuje i to duzzzzzzooooooo :(

Gość gość
wiadomo za pieniadze ksiadz sie modli,za pieniadze lud sie podli i tyle w temacie :]

Gość gość
ja pier...... szok,jacy obludnicy! wiadomo katolicy :P

Gość gość
ej a waginoplastyke tez robicie i udajecie dziewice prawie konsystorskie?

Gość gość
Ciekawe bo moj maz placil 4tys. we Wro i jakos wygral .a pani za 1400 wygrala ?czy jednak nie bylo, za ta sume podstaw do uniewaznienia? i proces sie toczyl zwyklym trybem,czy przyspieszonym tak jak u nas?naprawde jestescie tacy naiwni?

Gość gość
U mnie na razie 3tys. adwokat w Wawie i nie wiem co dalej,bo utknęło w martwym punkcie już 1,5roku i zero informacji z sądu :( wie ktoś z kim tam konkretnie rozmawiać,żeby przyspieszyć proces i uzyskać odpowiedni wyrok? Spieszy mi się trochę,bo narzeczona przy nadziei i już trochę naciska.

Gość gość
kolezanka tez zaplacila sowita sumke i nie dostala rozwodu koscielnego : ( a teraz ma dziecko nieslubne i nie moze brac sakramentow :( a jej byly bawi sie w najlepsze i jeszcze z niej drwi,ze zachcialo sie jej bialej sukienki :( s******l,jak wszyscy faceci zreszta :(

Gość gość
ja sie juz poddaje :( napiszcie chociaz inicjaly z kim rozmawiac we Wroclawiu?

Gość gość
we wro - M.M. :P szybko sprawnie i w miarę tanio,jak na inne sądy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się