Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frutu

kropelka na penisie a ciaza

Polecane posty

Gość frutu

dokladnie tydzien temu piescilam sie z moim chlopakiem w lozku, co prawda bylismy juz bez ubran, ale do niczego nie doszlo. ja jestem jeszcze dziewica, a podczas tego co robilismy nie doszlo nawet do wytrysku. ale pojawila sie taka mala kropelka na czubku jego penisa, ktora moj chlopak nierozwaznie wytarl i potem dotknal mnie tam. od razu zareagowalam i przestalismy sie dotykac, bo sie przestraszylam ze mogly sie w taki sposob przehniesc jakies ewentualne plemniki. nie wiem czy ta kropelka mogla zawierac plemniki, on twierdzi ze byl bardzo daleki od orgazmu, naprawde nic takiego nie robilismy, no ale rozumiecie- boje sie.. teraz juz powinnam dzisiaj albo jutro dostac okres, ale nie czuje jakbym miala go dostac.. zrobilam jeden test ale chyba za wczesnie, wyszedl negatywny, alenie wiem czy moge temu wierzyc. zaznaczam jeszcze ze od razu po tej kropelce on poszedl umyc rece,a ja wytarlam sie chusteczkami do higieny intymnej. prosze o jakies konstruktywne wypowiedzi, napiszcie czy jest jakas szansa i czy mam sie bac?...

niepotrzebnie sie denerwujesz:-) prawdopodobienstwo zajscia w ciąże jest tak male, jeśli wogóle jest, ze mozesz spac spokojnie.

Gość małamigotka
prawdopodobienstwo małe ale jest

Gość esyfloresy
ten śluz na penisie może i często zawiera plemniki, jednak w niewielkiej ilości. Poza tym prawdopodobieńswo zajścia w ciążę jest duże jeśli plemniki zostaną wprowadzone jak najgłębiej do dróg rodnych lub chociaż do Twojego wnętrza bo mogą się poruszać tylko w wodzie lub śluzie. Czyli- ryzyko bardzo małe ale istnieje. Ważne jest też jaki to dzień cyklu.

Gość esyfloresy
Jeśli to było niedługo przed spodziewanym okresem to raczej będzie dobrze, nie martw się. :) A na test jest za wcześnie. Opóźnienie może być spowodowan właśnie stresem.