Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam sie bac

CZY TEZ MACIE NIEREGULARNY OKRES?

Polecane posty

Gość zaczynam sie bac

czy ktos z was miesiaczkuje nieregularnie? MAM 19 LAT a cykl zawsze trwa ponad 40 dni!!! co sie ze mna dzieje?

Gość anecz ka
mój trwa 35 dni i jakoś nic nie jest mi .Myślę,że jak nie ma innych objawów to jest ok!. Można się do lekarza przejść jak się ma odwagę ale ja się wstydzę

Gość fdchvnm mm
wsyscy maja regularny?

Gość raz w roku koniecznie
trzeba robić cytologię. jeśli ktoś w rodzinie miał raka to co pół roku. nie ma wstydzę. won do ginekologa i bez pruderii.

Gość karolinka.......
Jeśli masz odwagę idz to sprawdzić u gina. U 1 osoby może coś znaczyć jeśli ma inne niepokojące objawy jakieś. U innej nic. Jeżeli masz tak od zawsze to pewnie wszystko jest oki ;-)

Gość tak tak i mamy
nieregularne rysy i nieregularne ksztal a ty masz nieregularny mozg:|

Gość tak długie przerwy
nie są oki. i trzeba się konicznie przebadać, żeby kiedyś nie płakać, że się zwlekało z wizytą. do tego nie trzeba żadnej odwagi. wystarczy przełamać fałszywy wstyd i lenistwo. wim, że łatwiej się "leczyć" na forum, ale chyba nie chodzi Wam o pocieszanie a o prawdziwą diagnozę. Tutaj takiej NIE DOSTANIECIE.

Gość ja mam okres co
40-45 dni. Na poczatku ginekolog przepisywal mi hormony, by wyregulowac. No i wtedy miala co 28 dni, ale jak przestalam brac znow wszystko wrocilo do normy- 40 dni. Zmienilam ginekologa i on powiedzial ze moj cykl jest 40 dniowy i nie powinnam tego zmieniac, jesli mam tak co miesiac.Niektore maja 28 dniowe, niektore 35 a ja mam 40-45 i to jest moj prawidlowy cykl. Nie potrzebnie trulam sie tabletkami.

Gość jagoo
wiesz moim zdaniem powinnas isc do lekarza...moja przyjaciółka tez miała takie długie cykle i okazało się ze wogóle nie ma owulacji czyli jest na 99% bezpłodna...nie musi to oznaczać ze i Ty tak masz ale mysle ze lepiej to sprawdzic

Gość zaczynam sie bac
dziekuje za wszyskie porady, musze isc do gina, tylko mam taki problem ze nie wiem gdzie jest dobry, bezplatny gin- kobieta w katowicach, wiecie moze?

Gość jak masz zawsze co 35 dni to
jest to naormalne. Ciesz się kobieto, bo ja miałam co 35-45dni, ale zawsze, przez 4 lata. Potem już nie miałam wcale i zrozumiałam, co to za ból:o

Gość mam 16 lat i zaczelam pozno
miesiaczkowac. Pierwszy okres dostałam rok temu w polowie kwietnia. Do teraz po drugim ani sladu .. nie wiem co robic

Gość też iść do lekarza