Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frictiss

Co dzisiaj zdążyliście już zjeść??

Polecane posty

Gość frictiss

Ja duuużo i chyba zaraz pęknę:)

Gość szczupla24
bulke z serkiem i wedliną, pol jogurtu i jestem hungryy:)

Gość 5 kanapek z salata i owsianke

Gość kolorkowa
ja tam wciaz jestem głodna...bywa ze zjadam wiecej od mojego mezczyzny...mimo to nie wiem gdzie mi sie tu upycha bo wcale tego nie widac, no moze brzuszek troszke, ale nie przesadzajmy...kocham jesc...dzis zjadłam sniadanie: 2 parówki i 2 kromki chlebka...potem znow chlebek, i gdyby nie to ze bylam na miescie to epwnie znow bym jadła:-)

Gość ciocia Miecia
pomyslmy... 3 ciastka z rana, tost z maslem plus 2 kawy z mlekiem... ryz z miesem... chipsy... 4 truskawki... a, i troche melona...

Gość agatha cr
a ja dwa ciastka rano z kawą( mini mars-20g i mini twix-25g), potem jajko usmazone z hamburgerem( bez chleba) i teraz zupka ogórkowa amino..a! i szklanka zielonej herbaty ale niezdrowo..nie;)

Gość banana
i kawe i soczek kubusia i zaraz rybke po grecku wszamie:P

truskawek jeszcze nie ma przeciez O_O Ja 20dkg salatki tradycyjnej i bulke zytnia... Nawet nie tak duzo ;) Ale troche juz glodna jestem...

3 kanapki z serkiem pleśniowym + oliwki banan i suszone owoce zupa pomidorowa z makaronem ziemniaki+potrawka z kurczaka+surówka z kapusty białej

Jak to nie ma truskawek? oczywiście, że są (w Tesco, Kauflandzie) pyszniutkie, faszerowane dużą ilością chemii truskawki z Hiszpani:D

Gość anecka 89000
No wiec Kromka chleba i kawaleczek galarety (takie dwi lyzki chyba) surowki i kawalek sernika na zimno kawa i pepsi cola

Leee... takie sztuczne... :O zuzanna---> Dziwne rzeczy jadasz... Wiekszosci z tego co dzis skonsumowalas... nie tknelabym ;)

ryż na mleko z jabłkami dużą porcje i to wszystko bo sie odchudzam i jemy tylko obiadki i tylko takie ktorych skladnikiem jest ryz :-) znakomicie oczyszcza organizm szczegolnie w polaczeniu z jablkami

Jesli plyny sie licza to wypilam szklanke wody mineralki i herbate przed sniadaniem i teraz druga herbate ciagne ;)

ryz wbrew pozorom az taki dietetyczny nie jest ;) Uwielbiam ryz :D Najlepiej sam... Ale z jablkami pycha - jako deser ;) Ale wole makaron zapiekany z jabkami niz ryz... :)

zuzanna---> Ja po prostu nie przepadam za udziwnieniami... Nie lubie sera zzielenialego i oliwek bym nie tknela... a pomidorowa to tylko z ryzem :D

hmmm, pomyślmy... kromkę chleba żytniego z polędwicą wędzoną 1 \"szortbreda\" kostkę czekolady kawowo-śmietankowej jogurt Activia naturalny sałatkę (sałata, papryka, ogórek, słonecznik, koperek) garść Jaśków kokosowych :-D Wypiłam kubek kakao, zieloną herbatę, jakieś 0,5l wody mineralnej, kawę \"after 8\" Więcej grzechów nie pamiętam. :-P

Gość wszędzie puch
Sernik. nawet dobry ;)

Gość wszędzie puch
Rybko zwana Wandą a jakia firma robi czekoladę kawowo-śmietankową ? mmmm.. :) :) Muszę spróbować

Też wolę pomidorową z ryżem, ale taką zaserwowali w pracy więc zjadłam:) a ser pleśniowy czy oliwki to chyba normalka przynajmniej dla mnie:)

Gość wszędzie puch
oliwki ?! :p :p

Gość a ja**
1,5 grahamki z szynką i z serkiem 1 herbata 2 kawy - jedna parzona, druga rozpuszczalna z mleczkiem baton musli

Np Alpen Gold. I ta jest chyba lepsza od tej, którą jadłam dzisiaj rano, czyli Terravity. Jeszcze bywa taka duża, chyba jakaś niemiecka firma, ale nie pamiętam... :-)

Gość gigigi
Ja zjadłam rano kanapkę z szynką, a teraz bułkę

Gość ja tez bardzo lubie
oliwki i ser plesniowy, jeszcze winogrona. Do tego moze byc kieliszek czerwonego, wytrawnego winka. Nie wiecie co dobre. pycha