Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uroda

Pytanie o zamykanie naczynek krwionośnych

Polecane posty

Gość uroda

Chciałabym zamknąć naczynka na twarzy laserem ale nie wiem czy nie jest już za pózno, ponieważ słyszłam, że taki zabieg powinno się wykonywać do końca kwietnia. Może jeżeli po zabiegu bym używała kremów z wysokim filtrem i się nie opalała to mogłabym jednak wykonać ten zabieg także w maju i czerwcu. Jakie są opinie na ten temat-lepiej wiosną czy jesienią? Czy po zabiegu wygląda się w miarę przyzwoicie by móc iść do pracy?

Gość odświeżam......

Gość mmx
Ja ide w piatek na zamykanie naczynek laserem :)

Gość kaja kaja
?????? Ja miałam zamykane 2 razy - raz w zimie , raz jesienią. Teraz, wiosna też idę. Mnie lekarz nic nie mówił,że pora roku ma znaczenie przy laderze. Przy elektrolizie metoda Dulac owszem ma, ale tu chyba nie. Inna sprawa,że laser owszem, likwiduje częściowo pajączki, ale nie zapobiega nowym. Najgorzej,że obok tych zamykanych pojawiają się co chwila nowe. Przynajmniej u mnie.

Gość MMX
A duzo placilas za zamykanie?? Ja na buzi ma malo naczynek ale za to na dekolcie pelno:( Mam nadzieje ze nie zbankrutuje i ze obok tych zamknietych nie powstana nowe.A moze Ty nie stosowalas sie do zalecen po zabiegu i dlatego nowe sie pojawily??

Gość uroda
żadna metoda nie powstrzymuje przed powstawaniem nowych pajączków, ale jeśli się po zabiegu będzie stosowało kremy do cery naczynkowej, łykało rutinoscorbin, w lecie używało kremów z wysokim filterm a w zimie zabezpieczających przed mrozem i wiatrem to jest duża szansa, że problem nie powróci. Jeśli chodzi o najlepszą porę roku do poddania się zabiegowi zamykania naczynek to słyszałam, że najlepiej robić to wczesną jesienią ze względu na mniej intensywne promienie słoneczne-aby nie nabawić się przebarwień

Gość mmx
I bylam dzis na zamykaniu naczynek laserem na buzi.Zabulilam 500 zl:( A to nie koniec, jeszcze jeden zabieg na buzie za 500 i dwa na dekold za 800 :(:(:(:( .Bolało jak cholera, tak ze same łzy leciały.To było straszne przezycie ale czego sie robi zeby byc piekna ;)

witam dziewczyny może znacie i możecie polecić jakiś dobry gabinet dermatologiczny z laserem do usuwania naczynek w trójmieście? dziekuje