Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enamorada

Czyje wypowiedzi na forum lubicie czytac?

Polecane posty

bo sa inteligentne/dowcipne/obiektywne/zadziorne/ironiczne/szczere lub z jakichs innych powodow Wam sie podobaja... Ja ostatnio zwrocilam na kilka wypowiedzi Rybki zwanej Wanda i wszystkie byly nieglupie. Penelope (Lusesita) tez jest ok, pisze krotko i z dystansem. Chujnia - przewrotna. Ciocia Miecia - ironiczna, choc sympatycznie.

PS. Oczywiscie topic ten zalozylam jako odzew na ten o nielubianych wypowiedziach :P zeby nie bylo, ze tylko sie nie lubimy :D

Gość filomenke lubie
a ja wlasnie lubie filomenke, bo jest sympatyczna :)

Gość czerwona sukienka...
ja uwielbiałam czytać Sexoholika, ale ostatnio go nigdzie nie widzę :(

Lubię: - Trawnika, choć nie zawsze się zgadzam z jej poglądami :o Podziwiam za wytrwałość i konsekwencję - Ksenofarynę, bo wydaje się szczera, ma podobny styl zabawy jak ja i na dodatek słucha Kultu :classic_cool: - Hrabiego zen Horsta, tak po prostu :) - Undertaker, bo zna teksty punkowych zespołów :classic_cool: - Chujnię, bo odpowiada mi takie poczucie humoru :classic_cool: - Krwawą Orlicę, bo ma podobne poglądy o śmierci jak ja :) - podszywaczy, chociaż ostatnio sie nie starają :o W sumie jest więcej fajnych osób, ale w tym momencie nie przychodza mi do głowy. Lubię każdego, kto ma chociaż minimalne poczucie humoru, dystans do samego siebie i nie pisze zdrobnieniami :P

- Rybka zwana Wanda - Kai - Present - Trawnik - nie zawsze ;) - Whim - kropelka rosy jeszcze para osob by sie znalazla, ale nie pisza raczej pod starymi nickami ;)

chujnia jakoś znikneła mi z oczu... a róznych lubie , przede wszystkim z mojego ulubionego topicu , juz Oni wiedzą , o kogo chodzi ;) niektórzy fajnie pisza , chociaż z ani jednym słowem się nie mogę zgodzic.Ale poczytac przyjemnie. Pene & co --> pozdrówki

Gość ////////////////////
under nie znoszę

Gość Dajcie spokój ..........
to juz było, co za nuda 💤

Witam towarzystwo wzajemnej adoracji ..............

całe to forum to towarzystwo wzajemnej adoracji.Bo my siem tu koffamy najmocniej na swiecie , bo jestesmy fszyscy tacy fajniusi i milusi 😘😘😘 i 😍

Gość chujni nie ma
bo jej kasują nicka - za brzydki :D (serio, kiedys był cały topik o tym, rozmowa między chujnią a moderacją)

Gość kikikikiki maupa
Nie Towarzystwo, tylko Kółko Wzajemnego Lizania Się Po Tyłkach raczej :( .

Owłosiona , każdy się wq , a potem wraca , to kwestia przegranego zycia. Lizu lizu , robaki , w ten jakze piekny dzien wiosenny :):):)

owłosiona, to nie było skierowane do Ciebie, tylko do osób, które narzekają, że tu się kółko wzajemnej adoracji porobiło :o