Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sspis

lista starych panien-prosze sie wpisywac od 27 wzwyz!

Polecane posty

Gość sspis

Gość Ziutenkaaaa
moge wpisac kolezanki? moge i wpisuje; Aga-31 lat Aska 26 lat Marta 32 lata Goska 31 lat Marta druga 29 lat Marta Trzecia 29 lat Dagmara 30 lat Ula 30 lat Aska Druga 30 lat To moje kolezanki bez chlopow...

Gość mam problem................
a rozwiedzione i ponownie niezamężne też się liczą??????????

Gość dupeczka wołowa
30

Gość dupeczka wołowa
licza sie stare panny a nie wdowcy czy rozwodnicy. Nie umiesz czytac:P?

Gość robimy wieczorki zapoznawcze
;)

Gość hehee
co zrobic aby otrzymac numery telefonow od tych Pan;) Aga-31 lat Aska 26 lat Marta 32 lata Goska 31 lat Marta druga 29 lat Marta Trzecia 29 lat Dagmara 30 lat Ula 30 lat

To ja juz sama nie wiem czy jestesm stara panna czy nie, bo na innym topicu mowili, ze jak mam 26 lat to juz sie zaliczam, a tu nagle od 27... a od tego przeciez duzo zalezy! (podobno stare panny sa egoistyczne, zdziwaczale egocentryczne i zgorzkniale... i mieszkaja z kotem, a ja mam alergie na koty :O)

A, no chyba, że wieczorki... RzW - lat 31. Klasyczna stara panna, zgorzkniały, upierdliwy, złośliwy babsztyl. :-P A, i jeszcze o tym nie wiem, ale na pewno jestem lesbijką \"w ukryciu\" - przynajmniej ktoś mi to dziś na tym forum uświadomił. :-D Kotów nie mam. :-( No chyba, że takie z kurzu też się liczą. ;-)

Ach, dziewczyny... jak mi nas zal... wszystkie na pewno jestesmy brzydkie, samotne, zdziwaczale i nieszczesliwe... takie wyrzutki spoleczenstwa, podobno ludzie nas unikaja... a to, ze czujemy sie piekne i szczesliwe to falsz, to wszystko falsz, z ktorego nawet nie zdajemy soebie sprawy, bo nasze staropanienstwo przycmilo nam jasnosc postrzegania swiata... Kazda szczesliwa mezatka wie, ze stara panna tylko udaje, ze jest szczesliwa, bo jak mozna byc szczesliwa jesli nikt Cie nie zechcial? 🖐️

no ja wlasnie tez mam faceta, ale to sie nie liczy, bo to konkubinat, a nie malzenstwo :O

28, ale mam swój topik \"Stare panny łączmy się\" więc tam się udzielam :P

Ja to nawet w konkubinacie nie tkwię, ale biorąc pod uwagę to ukryte \"lesbijstwo\", to chyba dobrze... nikt się nie musi wyprowadzać... :-0 PS. A tak na marginesie - skąd to nagłe zainteresowanie losem starych panien po trzydziestce? Od jakiegoś czasu nie ma dnia, żeby nie powstał jakiś topik w ich intencji lub na ich cześć. Czy to skutek wydzielenia dla nich kafeteryjnego getta w postaci forum \"Po 30stce życie dojrzałe\", to nagłe dostrzeżenie tej grupy społecznej? :P

Gość ciocia Miecia
a jak ktos nie chce po 30 zyc dojrzale, to gdzie ma sie wpisywac? :O

A, to dobre pytanie - do Sz.P. Brańskiego! :-) PS. Swoją drogą - wiele osób ma ten sam problem najwyraźniej, skoro tylko ok 20 topików powstało tam od Dnia Wielkiej Zmiany... :-D

penelope-ja tak z innej beczki-skad jest ten piekny cytat, ktory masz w stopce? :)

Gość tezciekawa
stare panny, ale za to jakie..niewyzyte :P..wchodzimy w niebezpieczny okres w zyiu kobiety trzeba znalezc sobie jakiegos niebezpiecznego podrywacza, bo inaczej....to juz tylko kot został:P

przepraszam za wyrazenie ale kobiety okolo 30 +-15 lat to jeszcze mlode d... sa:)) Pozdrawiam wszystkie mlode panny z topica;))

Też chcę być starą panną!!! (mam kota) Może nie spełniam wszystkich warunków jeszcze, ale myślę, że mam potencjał. Poza tym liczą się chęci przecież!:O