Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porada fryzjerska

PORADA FRYZJERSKA !

Polecane posty

Gość porada fryzjerska

mam pytanie do kogos kto zna sie na farbowaniu wlosów: będę nakładać farbę kolor ciemna czekolada na włosy ktore naturalnie mają kolor szatyn plus do tego jeszcze świetliste rozjaśnione pasemka. Jak to zrobić żeby uzyskac w miare rownomierny kolor na całej głowie ? I jaki kolor wyjdzie na tych pasemkach ? z gory dzieki za odp.

Gość porada fryzjerska
UP UP :)

Gość porada fryzjerska
nikt nie wie :( ?

wczoraj sie farbowalam na ten kolor jestem szatynka a moze raczej sztanka:P i wyszlo niczego sobie;) ale jasnych refleksow nie mam wiec jest rownomiernie wydaje mi sie ze to zalezy od jakosci farby..

Gość porada fryzjerska
o dzieki Ci wielkie :D za odpowiedz juz myslalam ze nikt nawet nie napisze. Kolor jest bardzo fajny rzeczywiscie , wiem bo zanim zrobiłam sobie refleksy farbowałam sie własnie tą czekoladą. Ale teraz właśnie martwi mnie to ze na tych pasemkach wyjdzie inaczej ,nie wiem jak i nie wiem jak to bedzie wygladalo. Moze jest jakis sposob na to zeby wyszlo w miare rowno wszedzie, np. nalozenie farby na pasemka troche pozniej /tak jak z odrostami / ?????????????

co wyjdzie na pasemkach to zalezy od włosa w jakim jest stanie.zalezy tez od jakosci farby ktora robilas te pasemka. moga byc przeswity w tych miejscach,moze tez wyjsc rudawy kolor. uwazam jednak ze jak zafarbujesz całe włosy dobra jakosciowo farba to pokryja sie równomiernie. a jesli nie chcesz niszczyc wlosów chemiczna farba to gorąco polecam ziołową henne Venity. nie zawiera amoniaku i utleniaczy. ja farbyje nia włosy i uwazam ze jest swietna/ kosztuje ok 6 zł .jedyny minus to to ze trudno ja dostac 🌼

Gość porada fryzjerska
dzieki, nie słyszałam o tej hennie ale popytam. Farbę mam Palette, z tym że nie kolor trwały tylko zmywalny. Nie wiem czy to dobre jakosciowo czy nie? nie chcialabym zeby wyszlo mi coś rudawo :(

Gość porada fryzjerska
i co to znaczy zalezy od jakości włosa ?? moje włosy są takie sobie , raczej cienkie ale tez ostatnio raczej odżywione :)

Gość porada fryzjerska
????????????

Gość ja ci cos powiem
jak bedziesz farbowac wlosy kolorem zmywalnym- tj szamponetka to potem jak zacznie c schodzic to bedziesz miala naprawde brzydki kolor :/ taki wyplowialy. moze na poczatek sprobuj ta szamponetka, ale wydaje mi sie ze lepiej od razu zafarbowac na stale. aha co do pasemek to moaj koelzanka miala blond i farba czekoladowa tez jej rowno wszystko pokryla

Gość porada fryzjerska
bardzo dziekuje - i to z tą koleżanką to jest pozytywna wiadomość :) pozdrawiam wszystkich, dzis wyprobuje :)