lala19 0 Napisano Kwiecień 2, 2006 a wiec tak mam, tak bardzo nie ufam temu wszystkiemu, mam 21 lat stalego partnera a tak bardzo sie boje jak sie \\z tego wyleczyc???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raba123 Napisano Kwiecień 2, 2006 mam to samo..tez sie zastanawiam jak sie ztego wyleczyc..:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala19 0 Napisano Kwiecień 2, 2006 raba 123 dla mnie to strazny problem nie wiem co mama robic co iesiac schizuje no masakra meczy mnie i chlopaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raba123 Napisano Kwiecień 2, 2006 ja juz sie przyzyczaiłam..moj chlopak nawet bardzij zhizuje niz ja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raba123 Napisano Kwiecień 2, 2006 dodam ze zastanaiwm sie nad przestaniem brania tabletek bo skoro i tak uzywam gumek to poco sie truc..ale z drugiej strony czuje sie na 100% zabezpieczona przez gumki i tabletki wiec nie wiem co robic:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja mam tak samo Napisano Kwiecień 2, 2006 ja juz sie przekonalam do tabetek - wiem co obinza skutecznosc itp ... ale moj chlopak to panikuje bardziej niz ja - ciekawe kiedy mu przejdzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach