Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cartman

Duże piersi - dlaczego tak mało kobiet ma takie?

Polecane posty

Gość A na innym topiku
wielbiciel mały cycków znęca się nad posiadaczkami dużych :D I czym tu się przejmować? Wszystko duperele.

Gość A na innym topiku
Wielkość piersi zalezy takze od masy tkanki gruczołowej, a tej bywa u niekturych kobiet, zwłaszcza młodych, na tyle dużo, że szczupła dziewczyna może mieć całkiem spory biust. Więc łącząc wielkość piersi z nadmiarem sadełka nie zawsze ma się rację. Czego przykłady na ulicy widać.

Gość A na innym topiku
Niektórych, bo mnie o analfabetyzm posądzą. :D A my kobiety powinnyśmy trzymać się razem, i samocom solidarnie przypieprzać twierdzeniem, że wszystkie jesteśmy piękne, a nie w poszukiwaniu męskiej aprobaty jedna na druga najeżdżać, jadowicie przy tym chichocząc. Bo to uwydatnia nasze kompleksy :(

Gość no właśnie.....
najważniejze to akceptować swoje ciało :) a nie przejmować sie głupimi komentarzami> Tylko zakompleksieńcy się czepiają innych :)

Gość ten topik juz byl
tylko nie wiem czy autor ten sam...tamten mial pomaranczowy nick...nudni faceci jestescie wkolko jedno i to samo... moze my tez przynudzamy ciaglym odchudzaniem (choc nie ja, bo ja to akurat jestem chuda jak sznur...) itp... ale to co wy tu wygadujecie to juz samych siebie przechodzicie:| jesli chcecie tym pokazac wasza WYZSZOSC nad nami, to wiedzcie ze ponizacie sie jeszcze bardziej:( zalosne...

Gość maxim
duże pierci są nie wygodne. skaszą potem z wiekiem zwisajanie wszystko lezy tak jak powinno, w niktóre bluzki wbić sie nie da. a rozmiary powyżej D to nie tyle zadkość to naprawde takie dziewczyny wolały by mnieś mniejcze. sama wiem coś o tym bo ćwiczeniami doprowadziłam do tego ze zmniejszyły sie o rozmiar.

Gość Do Maxim
Mogłabyś opisc swoje ćwiczenia, dziki którym biust Ci zmalał!!! Z góry dziekuje! Ja mam D i nie jestem z tego szczególnie szczesliwa :/

Gość maxim
Pół kilowe hantle i wymachy, pompki jak masz za słabe ręce to na początek na kolanach, podnoszenie się na drążku. Ogólnie wzmacniające bieganie i brzuszki. I basen kraul żabka i stul grzbietowy. Piersi w większości składają się z tłuszczu, więc. Jak chudniesz to najczęściej najpierw chudniesz z piersi ja mniemałam małe D a teraz mam C było brawie, B ale przestałam ćwiczyć.

jakie wy jestescie wyrozumiałe jesli chodzi o was, a facetów jedziecie ze az sie przykro robi.to nie fer.

Gość maxim
o co ci biega ze czo nie lubimy jak mam mamy wielkie pierci i nam przeszkadzaja. a ze co lubimy jak facet ma wiekszy interes. wiesz tylko sa rózne kobiety jedne chcą miećwieksze inne mniejsze. i my mozemy je powiekszyć ii pomniejszyć a faceci nie

Gość frgsdfg
czas sobie mózg powiekszych łahudro

Gość maxim
zjeżdżaj palancie

Gość frgsdfg
ślizgaj bobra owlosiona małpo

Gość Andy12345678
Witam serdecznie. Niezależnie od różnych opinii na forum uważam, że kobieta z dużymi piersiami wygląda po prostu cudownie. Jeśli któraś z "obdażonych" pań chciałby poznać podobno przystojnego feceta z Waszawy i wypić z nim kawę lub pójść na spacer, a do tego chciałaby się czuć uwielbianą, to bardzo serdecznie proszę o kontakt. delos@buziaczek.pl

Gość obdarzona
to moze napisz cos wiecej o sobie. to ze jestes przystojny to za malo.

Gość syfuan
duże cyce wcale nie są takie fajne, obwisają do pasa, że aż się rzygać chce, no chyba że autor ma na mysli sylikony! ale najseksowniejsza jest kobieca naturalność, a nie rozmiar

Gość gluś
Jak macie małe lub brzydkie cycki (np. spiczaste - brrrrr) to lepiej nie zdejmujcie biustonoszy przy facecie. Nasz wzrok wręcz koncetruje sie na waszych cyckach i jak sa brzydkie to albo nie możemy dojśc albo konczymy szybko żeby nie męczyć oczu.

Gość No wreszcie ktoś mądry

Gość
Jak duży cyc to obwisły do pasa, teraz lub w przyszłości w przyszłości... A jak duzy ch..j to albo nie staje, albo facet ma pernamentne niedokrwienie mózgu z powodu zbyt dużej ilości krwi zatrzymywanej w prąciu... Tiaaa kwaśne winogrona, słodkie cytryny... Grunt to uspokoić zawiść i kompleksy takimi obiegowymi \"prawdami\"... Choć te prawdy w wielu przypadkach mają pokrycie - grunt to "dbać" o własne ciało... A tak poza tym: małe jest piękne, ale duże zaj......e!!! :D :D D:

Gość edek z krakowa
powiedzioł co wiedzioł....phiii

Gość duży cyc mam
dbać o ciało? a znasz pojęcie grawitacja??? duży cyc i tak obwiśnie nawet jakbym ćwiczyła jak szalona!!!

Gość ToToloTo
A ja preferuje male piersi, ale to nie jest najwazniejsze. A ty, jezeli szukasz dziewczyny zwracajac uwage wylaczenie na biust... to wspolczuje Ci bardzo. Kononowicz by sie usmiał.

Gość o matkof
tak wlasciwie to w seksie bierze udzial penis i cipka...i to sa najwazniejsze spawy..cycki tu sa drugorzedne...kobiet az malymi piersiami moze facetowi dogodzic...ale facet z malym fiutkiem kobiecie nie dogodzi to tyle

Gość ToToloTo
No ja mam małego kutonga (jakies 10 cm w ostrym wzwodzie) to i moja dziewczyna powinna miec małe cycuszki

Gość
A kto tu mówił o ćwiczeniach li tylko? Nie będę wdawał się w szczególy, o kiedys na tym forum jedna laska pisała o sztuce pielęgnacji cycka... No ale fakt faktem czasochłonne to zabiegi... No sorki ale żeby cyc zwisał babkom w wieku 21 -23 lata to już przesada... A przecież wiszą nie tylko te duże... Akurat największe jakimi się bawiłem, były jędrne i zadane..., i wcale nie były to silikony.

Gość idzi z brydzi
a ja lubie male cycki, i takimi sie podniecam a duze cyce to ladnie wygladaja tylko na zdjeciu a potem siegaja do kolan

Gość jak bym mial
kobiete z duzym cycem to koledzy by wiedzili ze tylko dla seksu z nia jestem i tylko po to a na zone to z malym biustem zeby zwiso nie maila po latach

Gość
o matkof=> wiesz, jeśli tak stawiać sprawę to nie ma tez co patrzeć na figurę w ogóle, stan uzębienia, częstotliwość mycia itd... Tak jak ci milej przesunąć ręką po twardym kaloryferowatym brzuchu tak i poniektórym facetom milej bawić się większym cycem niż mniejszym... Ot, gusta i guściki...