Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirra

maseczki oczyszczajace-jakie polecacie???

Polecane posty

Gość mirra

Jakie Waszym zdaniem sa najlepsze maseczki oczyszczajace dla cery tlustej, mieszanej? stposowalam juz kilku,wiekszosci na bazie glinki zielonej , ale moze ktos z Was zna jeszce jakies cudenka???

Mam: 1.Swedish Care puryfying mask-oriflame w niebieskim opakowaniu.Rzadko jej używam,bo zawiera dużo chemii,ale jest dobra i nie podrażnia,ładnie oczyszcza,jestem z jej działania zadowolona.Następnego dnia po zastosowaniu skóra jest świeża i matowa. 2.Maseczka deep pore peel off z avonu-z grapefruit i tea tree-baaardzo rzadko stosuje,właściwie ostatnio stoi u mnie na półce nietykana.Też jest fajna i dobrze oczyszcza,łatwiej się ją ściąga z twarzy:)(jednak wolę te pierwszą;) 3.Argiletz z zieloną glinką...jest super,ale może podrażnić i wysuszyc skóre.

Fajna jest avonu z glinką i trawa cytrynowa, naprawde super mimo iż Avonu nie lubię. Ja poszukujęmaseczki zwężającej pory... Zna ktoścośfajnego??

Gość nic z tego
Ojej maseczki Avonu to wydawanie kasy w błoto- szczególnie te o działaniu oczyszczajacym , zadnych efektów o tym charakterze.

maseczki z glinką, np. Oriflame, Nu Skin, Lirene, zielona glinka Argiletz.

Gość buraczki...
maseczka oczyszczajaco-wygladzajaca z miraculum z naturala glinka ekstraktm z owocow papi grapefruita i zielonymi algami.. stara firma ale calkiem dobra i nie mialam uczulenia po niej co u mnie czesto sie zdazało

Gość synkka
niezla jest maseczka Erisa do cery mieszanej.tu masz kilka komentarzy na jej temat http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=2c2dd58db3435bc6b256af8faa777797&cmd=details&itemid=7562 niektorzy twierdza ze dobra jest tez maseczka Dax Cosmetics,ale ja jej nie polecam.wcale nie matowi:( http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=2c2dd58db3435bc6b256af8faa777797&cmd=details&itemid=12283

Gość kredkaaa
Jeśli chodzi o maseczkę zwężającą pory to używam z Soraya opakowanie takie zielono białe i pisze witaminowa maseczka , napewno znajdziesz , jest nawet niedroga ok 15 zł ale naprawde działa mnie poleciła ją dziewczyna na tym forum strasznie zachwalała , potem jeszcze inne dziewczyny dołączyły sie do zachwytu i postanowiłam ją kupić i rzeczywiście z czystym sumieniem polecam ! nie tylko pory stają sie czyste i zwężone ale skóra jest niezwykle czysta i świerza zero tłuszczu! jak juz nałożysz maseczke to po kilku chwilach masz wrazenie jakby ci ktoś wyrywał skóre na twarzy to jest efekt tej cudownej ściągającej maseczki :) ehhh ale sie rozpisałam pozdrawiam :)