Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kajuuusia

a ktora w ta wiosne chce byc piekniejsza??

Polecane posty

Gość sindy20
Chce byc nieco chudsza i mieć mniej dołów niż dotychczas . Buziaczki

Gość elviątko
ja jestem i nic tego nie zmieni zamknijcie ten temat bo to watek o mnie a ja sie nie zgadzalam na te publikacje;p pozdrawiam,ciao

ja juz dzialam dawno :) ale co do takich konkretnych zabiegow na wiosne - to we wtorek wybieramy sie z mym kochaniem na duuuuze zakupy ubraniowe :) pewnie przy okazji fryzjer i kosmetyczka :)

Gość może się uda
Ja jestem i będę coraz bardziej Mam nadzije,staram sie do tego dążyć

ja dzis byłam an zakupkach.. no trzeba sie odswiezyc po tej mroznej zimie.. dziewczyny ruszajmy do boju!! a polki w ta wiosen podbija swiat..

Gość kachnaiiigrubachna
a ja dzis wstalam i piekniejsza jestem

Ja już jestem taka cudna, ze piękniejsza być nie mogę :) :) :) Miłego dzionka wszystkim pięknym i niepięknym też :)

Ja chcę, ale mi nie wychodzi. :-0 Jak jedno się uda, to drugie się sypie - teraz na przykład włosy. Co z tego, że jestem szczupła, zadbana, odświeżona, jeśli do tego - łysa?? 😭 I nikt i nic nie potrafi mi pomóc. :-( (tak, jestem pod stałą opieką lekarską)

Na włosy i paznokcie, oprócz rozlicznych \"sposobów babuni\" można spróbować tabl. merz special - są drogie, ale dzialają, bierze się je 2 x dziennie (można kupić w aptece) ----> kajusia, grunt to mieć odpowiedni stosunek do samej siebie, reszta to pryszcz (tfu! przez lewe ramię)

Nie farbuję włosów, nie mam trwałej, nie używam prostownicy... Wypadają. Nie, to za mało powiedziane... Ale idę na badanie włosa w przyszłym tygodniu, w końcu wypłakałam to badanie u lekarza! Być może dowiem się czegoś dramatycznego, ale przynajmniej będę świadoma...

a probowalas ratowac sie odzywkami?? moj amama caly czas mi jeczy ze mam sobie piwo i jako wylac na glowe... aj staromdna kobicinka