Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JOJOJOJOJONNN

SRODKI NA POWIEKSZENIE BIUSTU KTORE POMOGLY??

Polecane posty

Gość JOJOJOJOJONNN

SA ROZNE HARBATKI PIGULKI KREMY ITP.... POWIEDZICIE TYLKO CO WAM POMOGLO... POWTARZAM POMOGLO.... JAKIE BYLY EFEKTY??

Gość Urynoterapeutka
Okłady z moczu.

Gość plum...plum
wejdź na tą stronkę, tam jest wszystko o powiekszaniu piersi, ale tak na marginesie ja nie wierzę w żadne złote środki, bo jeśli by istniały to zdesperowane kobiety nie poddawałyby się opearcjom plastycznym www.wiekszepiersi.forumer.pl

Gość wypychanie stanika watą

Gość przeniesienie
13:25 mała000012 Cześć mam 16 lat i wciąż mam zamiast piersi deske nie wiem co robić mam już okres. Wszyscy się ze mnie śmieją. Pomocy 13:25 gdfgfg a ja mam prawie 19 i dalej deska wiec widzisz jak to jest 13:26 0123456789 oooooooooooo dziewczyno masz powarzny kłopot. szukaj rady może ktoś inny ci pomoże- 13:29 987456321 Jestem dechą i potrzebuje pomocy wszystkie moje koleżanki nawet nłotrze maja duzy biust. a ja nic . ma ktoś jakas rade. 13:33 jest tylko jeden sposob powiekszyc piersi za pomoca protez silikonowych 13:37 zapomnialam dodac ze o chirurgi plastycznej tutaj www.bebeauty.pl mozesz co nieco znalezc

najlepszym sposobem na wiekszy biust sa tabletki antykoncepcyjne.bralam 4 rodzaje i mi po kazdych sie powiekszaja o rozmiar :D