Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziunia19

jak ktoś ma gust to napewno doradzi i się wypowie na ten temat!!!

Polecane posty

Gość dziunia19

Mam 172 cm wzrostu waze 5okg wiec jestem szczupła moja twarz jest okrągla mam wydaten policzki moja twarz jest taka jak u Kasi Bujakiewicz mam długie wlosy z pazusrkami lekko falowane na koncu jaką powinnam miec fryzure do moje twarzy proste zupelnie fale czy loki,,,,,a i chcialąbym spinac wloski ale jak zepne to wygladam pucowato jak spinać włoski.......doradzcie ijak uwazacie K .Bujakiewicz lepiej jest z lokach jak w magdzie M czy w Na dobre i na złe ...........prosze was o rade co do fryzury bo jestem zalamana nieche mi sie zyc przez ta twarz marze od owalnym ksztalcie a mam taki jaki mam.......i wiem ze tego juz nie zmienie a jednak chcialbym zyc normalnie spinać włosy iwogle a tak wlosy tylko rozpuszczone

Mam 176 cm wzrostu i 82 kg wagi aktualnie tez jestem ciekaw jaką powinieniem miec fryzure aby laski na mnie leciały. :(

Gość losczlowieczy
Czy ty sobie czegos dziewczyno nie wmówiłaś? Bo takkie mam wrazenie. Jezeli nie, to najlepiej doradzi tu dobry fryzjer stylista, lub kolezanka, która ma w tych tematach wyczucie. Bo jak sie nie widzi twarzy, to trudno dobierać fryzurę. Jedyne co mi przychodzi do głowy, to związanie , lub upięcie, ale tu przy twarzy zawsze mozna wypuscic troch e kosmyków, taki kontrolowany nieład.

Gość dziunia19
nie ubzdurałam naprawde mam z tym problem nie wiem jakie wlosy powinnam miec proste krecone moze falowane przedziałek z boku.?czy na środku podobają mi sie koki wysoko upiete ale czy moge je nosić i wyviągnać do niego pazurki zbey troche zmniejsyzc twarz zeby nie byla taka pucowata.........................błagam doradzicie mi włosy mam dlugie do polowy pleców jak nie mozecie sobie wyobraic sobie ksztaltu twarzy to powiem ze taki jak u Bujakiewicz niestety!!!!:C