Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BIedny facet

Jak pomoc swojej kobiecie?

Polecane posty

Gość BIedny facet

Mam 20 lat moja kobieta ma 17 problem polega na tym ze ma obsesje na punkcie swojego wygladu uwaza ze jest za gruba. Rok temu po glodzeniu sie (wtedy jeszcze nie bylismy razem) dostala prawie zapasci skonczylo sie tym ze nie ma okresu do tej pory i uwaza ze nadal jest za gruba. Chce ja uchronic przed tym!!! Jest piekna i taka ja kocham co zrobic? prosze o rady!!!!!!!!!!!!

Gość kosmogirl
Bledy - to mi niestety wygląda na anoreksję. Poczytaj o tym, jest mnóśtwo w necie. Potrzeba tu fachowej terapii, psychologa. I Twojego wsparcia, miłości. pozdrawiam :)

Gość BIedny facet
ale wasnie nie ona wie co robi nie dchudza sie tak az do tegto stopnia ale wiem ze jak zacznie to moze sie to poglebic i doprowadzic do ciezkiego stanu:(:(:(

Gość Tessi
Bledny!Ona ma 17 lat i rodziców. Myślę,że powinieneś,jeśli ją kochasz, przede wszystkim powiedzieć o problemie jej rodzicom. A dobrymi radami to piekło jest wybrukowane. Poza tym sama jestem kobietą i najlepiej zakochaj się w innej. Myślę,że wyjdzie to wszystkim na zdrowie. Wydlada mi to na histerię i demonstrację z jej strony. W Tobie ma wiernego widza i sie popisuje, żeby zwrócic na siebie uwagę, daj sobie chłopie spokój .Powodzenia

Gość BIedny facet
ale ja ja kocham i nie zostawie jej tak ucieczka to nie jest wyjscie z sytuacji

Gość DO TESSI
Tessi ty jakaś walnięta chyba jesteś, dziewczyna ma zaburzenia jedzenia a ty namawiasz jej chłopaka, który się o nią martwi aby ja rzucił... Jakby miała notoryczne zatwardzenia to też miałby ją rzucić i poszukać "lepszego"modelu? Zastanów się jakie brednie wypisujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość BIedny facet
ja ja kocham i jej nie zostawie chce jej pomoc bardzo a nie wiem jak tyle razy z nia rozmawialem na ten temat i juz sam nie wiem ale o odejsciu nie ma mowy

Gość hej hej
pozazdrościć dziewczynie takiego Mężczyzny !!!!

Gość Twarda kobitka
na pewno cały czas musisz mowic jej ze jest piekna,ale podejrzewam ze wciaz to robisz,moze powinnienes porozmawiac z jej kolezankami lub rodzicami i jakos spróbowac ja wysłać do psychologa przy ich pomocy,zanim bedzie za pozno,albo namow ja na cwiczenia,wiele kobiet sadzi ze facetom chodzi zeby byly jak naszczuplejsze a nie jak najzgrabniejsze,ja sdama wysxlam z anreksji dzieki temu ze zakochala sie w sporcie