Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chamka

jakie waszym zdaniem jest największe chamstwo?

Polecane posty

Gość nie chamka

ja stawiam -na wyrzucanie śmieci z jadącego samochodu ,normalnie krew mnie zalewa

Gość proponuje psychoterapie
z tego powodu

charkanie na chodnik....no zygac mi sie chce,jak ide i musze patrzec na te oblesne gluty..ffuujjj

Gość Paragon Fiskalny
Pucio

Gość największe chamstwo
to jak ktoś nasra na wycieraczkę,zapuka i poprosi o papier toaletowy

znam inne chamstwo - zrzucic tesciowa ze schodow i zapytac - dokad mamusia tak sie spieszy ? :) a tak na serio - to najwiekszym chamstwem jest jak ktos wpier....sie w czyjes zycie...jak ja tego nie nawidze :(

Gość jak dziewczyna siedzi
u chłopaka w każdy weekend przez cały rok (począwszy od 2 spotkania). A jego do siebie w ogóle nie zaprasza. Wkurza mnie ta bezczelność

Gość nie palę
i strasznie mnie wkurza jak ktoś w trakcie rozmowy ze mną wyciąga papierosa, zapala go i dymi mi w twarz. Ohyda

Ja słyszałam inną wersję wspomnianego wyżej dowcipu: zrzucić teściową do piwnicy i krzyknąć, że skoro już tam jest to niech przyniesie ziemniaki :)

i jeszcze jak ktos cos zrobi dla ciebie,pomoze ci....a potem ci to non stop wypomina...

Gość Larłen Karłen Ruden Machen
wpiepszać się komus na poczte i czytać cudzą korespondecje :o😭

Gość Największe chamstwo
to wymyślać zmyślone historie na innych.

Gość najwieksze chamstwo na kafete
rii to podszywanie sie pod innych, blokowanie ich nickow i pisanie dyrdymaów.

Gość Jak facet idzie
i od razu skreca w ustronne miejsce i sika ... nie rozumiem tego, powinny za takie cos być duże mandaty

dla mnie bardzo dużym chamstwem jest brak taktu!!! -pytać panne po 40 tce kiedy wyjdzie za mąż -bezdzietne małżeństwo -no i kiedy bobas -ubogim znajomym chwalić się nową zakupioną plazmą -naśmiewać się albo bezczelnie się przypatrywać ludziom np kalekim lub z chorobami skórnymi itp,itd można mnożyć przykłady w nieskończoność

chamstwo to obgadywanie ludzi jak sie ich nie zna wyrabianie o nich falszywych opini to może niejednego człowieka nawet zxabić

Gość i co dalej

- palenie papierochów przy ludziach niepalących, np. na przystanku lub co gorsza w autobusie - wulgarność dzieci szczególnie dziewczynek(przeraża mnie to) - psie kupy na chodniku - sikanie w miejscach publicznych - kieszonkowcy - chlanie piwska i wódy na klatce schodowej/placu zabaw dla dzieci/pod sklepem - spóźnialstwo - chamscy są ludzie, którzy lubią podporządkowywać sobie innych - również ludzie, którzy zadręczają cię jakimś problemem od 2 lat - jeszcze może kiedyś napiszę pozdrawiam kulturalnych:)

.. jak klientka stoi z kundlem na uwięzi ten robi mi pod okna :(( takiej tylko morde tym g... wysmarować !! kultura :((

\".. jak klientka stoi z kundlem na uwięzi ten robi mi pod okna takiej tylko morde tym g... wysmarować !! kultura \" co mi tu pani sra nim pod oknem!!!

Gość saszka8
- sranie psami na chodniki, po ktorych chodza ludzie - obiecywanie komus czegos, mile slowka, usmiechyk spojrzenia w oczy,a potem stwierdzenia w stylu "przeciez niczego nie obiecywalam/lem" - pytanie "a jak tam twoje zycie osobiste" ewentualnie "sprawy sercowe"? - nie odbieranie telefonu komorkowego - domaganie sie ciaglej pomocy - obrabianie dupy innym osobom.

Gość mocz Eustachego
nasrac komus na wycieraczke i zadzwonic po papier toaletowy.

Gość sisters
nie wiem...mnie razi wyrzucanie psow w lecie z auta,ale moze to nie jest chamstwo tylko bestialstwo???(cokolwiek to znaczy)

jak juz BAJA napisala a ja calym sercem popieram: \"a dlaczego jescze dziecka nie macie??\" czy ja sie pytam kogos ile razy kopulowal az zostal zaplodniony lub zaplodnil?? zaraz byloby oborzenie i w ogole Qrwa! ufff ulzylo mi...a jak powiem \"bo nie moge\" to mega chamstwo slysze: \"a dlaczego?\" I W OGOLE BAJA POPIERAM W 100% , PODALA NORMALNIE SAM KWIAT CHAMSKICH ZACHOWAN

Gość Maitai
Parę dni temu w jadącym przede mną super drogim i luksusowym samochodzie Chrysler Cruiser otworzyło się okno i jadąca nim panienka wyrzuciła tuż na jezdnię pustą butelkę po coca coli. To się nazywa chamstwo.