Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16-nasto latka

Związek 16-nastolatki z 25-latkiem

Polecane posty

Gość 16-nasto latka

Witam. Mam 16-lat. Chciałam sie dowiedzieć co sądzicie o tym jeżeli 16-nastolatka zwiazała się 25-latkiem. Czy takie związki wszym zdaniem mają przyszłość??

Gość dolores86
nie mają

Gość przykro mi ale nie mają

Gość won do książek dziecko

Gość beret jadzi moherowy
moim zdaniem pociągniecie moze z miesiąć bo tyle chyba tyle czasu potrzebuje aby zaciągnąć Ciebie z trzy cztery razy do łóżka :o potem seks z Tobą mu się znudzi i poszuka sobie innej 16 latki :) być może z większym biustem, z dłuższymi nogami nie wiem :o wiem tylko że długo nie pociągniecie :o no chyba ze to deperat i mając 25 lat nigdy nie miałdziewczyny 😭

Gość wszystko jest
okej !!!ja mam 35 a romansuje z 15-tką 👄

Gość dudux
no i poza tym to teoretycznie to to jest karalne. Znacyz - dla niego, nie dla ciebie. Jako wykorzystanie.

Gość 16-nasto latka
hmmm... może i jest karalne ale ja bym nigdy go nie posądziła o wykorzystywanie

Gość legiasmierdzi1987
tak na tym polega seks , musisz mu obciagniac tak zeby dostał organizmu hahaha to nawet załosne nie jest ,przedupcy cie ,dziecko urodzisz i tyle no chyba ze anal lubisz hahaha

Gość legiasmierdzi1987
heh koles nie podawaj sie za ta suke , to nie ona pisze robisz sobie jaja z niej ale popieram , kurwuje sie z starym capem

nie jest karalne w jej przypadku.. do 16 roku jest karalne.. odkad dziewczyna ma 16 lat to juz nie jest karalne..

Gość jak byłam w Twoim wieku
całkiem zresztą niedawno, 'związałam' się z facetem po 30tce. Był dobry, kochany,nie zaciągał mnie do łózka, na nic nie nalegał. Taki związek moze dużo dać Wam obydwojgu jeżeli tylko jesteście dojrzali emocjonalnie. Musisz jednak być pewna tego co do niego czujesz. Ja zrezygnowałam po 2 miesiącach,bo wiedziałam,że nie będę mogła temu podołać,on był po rozwodzie i zdawałam sobie sprawę z tego,że jestem trochę jego lekarstwem na dotychczasowe nieudane życie..Ale w Twoim wypadku jest pewnie inaczej,różnica nie jest aż tak duża. Jeśli jesteś pewna swoich uczuć to nie rezygnuj.Powodzenia:-)

Gość legiasmierdzi1987
ivaa pierdolisz farmazony ,kurwa niech wypierdala sie uczyc a nie dawanie dupy w głowie wielki kurrwa haha

Gość dowser
Popieram jesli on Cie naprawde kocha, nie chce wykorzystać itd Ale lepiej by było jakbyście sie spotkali powiedzmy za jakies 3 lata. Ty 19 on 28 i gicior. Ja mam 20, moj facet 32 i jest super. Róźnica wieku gra rolę kiedy sie ma 15, 16 a facet jaki8es 10 lat starszy, ale jak masz 19, 20 a facet 30 to juz no problem

Gość janusz konieczka
umuwimsie na dębcu na ul.jaworowa 32/4