Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina83

ciąża czy coś innego pomocy

Polecane posty

Gość nina83

w lutym brałam tabletki na wywolanie okresu i zawsze dostawałam do 4 5 dni po skończeniu brania. w lutym dostałam po 12 dniach gdzie okres miałam słaby. przez marzecz i teraz kwiecien nie brałam tych tabletek i nie dostałam okresu. wcześniej jesli nie brałam tablete przez 1 miesiac po skonczeniu brania w poprzednim miesiacu dostawalam ze spóznieniem. teraz nic na to nie wskazuje. mam mocne boleści i mam powiększone piersi i boli mnie podbrzusze czy to moze byc ciąża jesli nie to co mi jest chciałam jeszcze dodać że mam mdłości a jak wypije piwo albo drinka zaczynam wymiotować i źle sie czuć prosze o pomoc

hmm... możę to przed okresem .. może bardzo sie stresjuesz i okres Ci sie spóźnia ... i sama sobie wmawiasz.. że jesteś... spotkałam sie z takim przypadkiem .. z mdłościami .. itp przez stres i gdy sobie ktoś wmawia ale musisz zrobic test i pujsc do lekazra bo to wsyztsko wskazuje na to że możesz być ale niewiaodomo

Gość nina83
nie wmawiam sobie tego co mam wmówic sobie ze nie moge pic ani palic jak sie zle czułam to nawet palilam a ja wiem jakie są objawy jak sobie sie wmawia i to trwa przed chwile a nie przez prcawie 2 tyg a mam pytanie jaki jest śluż w wczesnym etapie ciąży

Gość zrób sobie test i
będziesz wiedziała, po co sie nakręcasz?

Gość nina83
nie nakecam sie robiłam test na poczatku marca i na poczatku kreska różowa była cienka i nie na szerokość tak jak niebieska tylko na dlugość i po jakimś czasi zniknęła