Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska__20

balsam ANTYCELLULITOWY ale NIE WYSZCZUPLAJACY! istnieje taki?

Polecane posty

Gość aska__20

witam! szukam balsamu na cellulit ale zeby nie byl wyszczuplajacy... bo pomimo ze jestem szczupla to mam coraz wiekszy cellulit niestety:( nie chce miec mniejszej dupci dlatego szukam takiego balsamu ale wszedzie sa antycellulitowe i wyszczuplajace. zaczelam juz cwiczyc, pic duzo wody i masaze rekawica ale potrzebuje jeszcze jakiegos balsamu. pomozcie dziewczyny!

Spoko, z tym wyszczuplaniem to lipa. Kup wyszczuplajaco- antycell, na pewno Cie nie wyszczupli.;)

potwierdzam w 100% slowa mantikory :P kupuj smialo nawet zel \"wybitnie hiper super wyszczuplajacy\" i tak nie wyszczupli. daj spokoj, masuj rekawica, wklepuj zel kazdy antycellulitowy i bedzie dobrze :)

Gość angelinaaaa
warto tyle dac,to włoskie kosmetyki i skuteczne potwierdzone przez moje znajome i ja skorzystałam:)

Gość alalalala loł
kup sobie żel ujędrniający dove firming z linii: "piękne kształty- kobiece kształty;)" firma podkreśla ze kształtów się nie chce pozbywać tylko cellulitu a dodatkowo sprawdziłam go na własnej skórze! Szczególnie tej na zadku;P polecam!!! koszt: ok. 25zł zalezy gdzie;] najlepiej kupić sobię całą linię tych produktów- efekt murowany;P buziam:*