Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała blondyneczka

tak bardzo mi źle dzień I

Polecane posty

siedzę SAMA słucham smutnych piosenek jest mi strasznie smutno.... ciagle na coś (kogoś) czekam, czekam na cud stoje w miejscu, bez sił, trwam w beznadziei z pustką sam na sam... czuje jakbym spadała, szukam pomocnej dłoni wyciągnietej w moja strone,wypatruje jej bo wiem ,ze zaraz spadne,i już nie bede miala sily sie podniesc... milcze a dusza krzyczy :( nie mam punktu zaczepienia... z dnia na dzien spadam coraz nizej i nizej, z dnia na dzien coraz rozpaczliwiej szukam czyjejs pomocvnej dloni.... tak panicznie boje siie upadku, ... jak mi źle :( wiem ze to co pisze jest bez skladu i ladu,pozbawione sensu ale tak sie czuje i potrzebuje sie wygdac,bo wiem ze jutro bedzie tak samo a ja pod maska usmiechu skryje lzy,i bol ktory rozrywa mi serce.

Gość M*****124
Uszy do góry! Jesteś sama - wykorzystaj to. Słuchasz piosenek - wsłuchuj się w słowa niech będą inspiracją czekam na cud - działaj i wierz a się wydarzy moją inspiracją była osoba przeczytaj jej dzienniki na www.mchelminiak.pl - poszukaj tam swojej siły. Trzymam kciuki.

Gość M*****124
Spróbuj! Zobaczysz, że wcale nie jesteś samotna :)