Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość długa

VI l.o im.Długosza Katowice-szopienice!!jest tu kto???

Polecane posty

Gość długa

3 lata temu skończyłam...fajowo było:)

Gość ukochanaBacha
Moja Droga, ja skonczylam "szóstkę" 10 lat temu, tez uważam, ze było fajowo - z ludzmi ze szkoły przyjaźnię sie do dziś - tworzyliśmy i tworzymy na prawdę ekstra zgraną ekipę. Wszyscy jesteśmy świetnie wykształceni i zadowoleni z życia. Polecam to "przytulne", familijne i sympatyczne liceum każdemu, kto szuka swojej drogi. PS. A, zapomniełam o jeszcze jednym bezcennym licealnym "nabytku": w "szóstce" spotkałam swojego ukochanego, odjazdowo-wyjątkowego Męża (którego niniejszym całuję). Pozdro

Gość długa
suuuper!!!!!ja do dziś wspominam z niezwykłym sentymentem kochana szósteczkę, niezwykłych psorków, szczególnie zakręcona polonistke, rewelacyjna wychowawczynie chemiczke, atmosfere ogólnej radości, papierosy na"wałowej"...ja własnie koncze licencjata-razem z przyjaciółką z Długoszka własnie:)pozdrawiamy cieplutko!!!!

Gość KatieKat
a gdzie to?

Gość gość Monika
Jesli chcesz zdac na studia dzienne wybierz najlepsze liceum.W tym liceum jest bardzo niski poziom nauczania.

Gość gość
A moja córka skończyła Długosza i dostała się na studia dzienne bez problemu.

Gość gość
Niewielu absolwentow tego liceum dostaje sie na studia dzienne.Wiec lepiej wybrac lepsze liceum.