Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna inez21

dzieki kafeterii podjęłam decyzjęnie wychodze za mąż

Polecane posty

Gość czarna inez21

kto też tak ma?mam dośc czytania o tych zdradach,przekręcaniu przez facetów,mam chłopaka,nawet nie mieszkamy razem a już pokazuje swoją twarz.większośc czasu przed kompem,przyłapałam go w tych samych majtkach pod rząd,a jaki to on czyscioch był,kurzu ma pełno na meblach w pokoju,a wiadomo nie ma papierka to łatwiej taki układ skończyć.nawet mi się nie marzy ani ślub ani wesele,też tak macie?

Gość czarna inez21
jestem z nim 2 lata.a widze wieeelkie zmiany.jednego dnia jestem szczęśliwa ze go mam a drugiego jak mi zajdzie za skórę to mam ochote powiedziec mu baj,baj.kiedyś przychodził po mnie do pracy ze 2 razy w tyg.a teraz 2 razy ale na miesiąc:( ja powiedziałam sobie że bede dla niego taka jaka byłam od poczatku,ale jemu juz przeszło

Gość czarna inez21
w ogóle mnie nie pociąga ślub,wesele?to dla mnie spęd rodziny która widze raz na rok jak nie rzadziej i muszę jeszcze na takich kase wybulić a oni mi tylek obrobią.na pewno nie wyjde za mąż zeby zapokoic chęci i pytania rodziny kiedy to nastąpi. i podziwiam kobiety które usługują jeszcze swoim męzusiom a oni są tak do tego przyzwyczajeni że nawet nie podziękują..podział obowiązków to podstawa

Gość czarna inez21
i jeszcze te zdrady... nie wiem jak musiałabym kochać faceta żeby mu wybaczyc...

Gość czarna inez21
kobiety się nie szanują... dają się wykorzystywać zamiast wprowadzić pewne podziały tych obowiązków,i że te zdrady wybaczają-to już dla mnie jest porażka.ostatnio mnie mój załamał bo sie pytam czemu mama mu wyciera kurze to powiedział że on nie umie i i tak ktos by musiał po nim poprawic... brak słów

Gość Nutka____
Muzyka na ślub Kraków :) Skrzypce lub cały kwartet smyczkowy (cena 150zł za skrzypka i 800zł za kwartet-pełna oprawa mszy) Mamy również kontakt z 5-cio osobową grupą wokalną (500zł) kontakt: kwartet4@o2.pl Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!! :)