Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieńka*

czy sa tu osoby które stosowały wkładki miedzy palce przeciw krzywieniu sie ich

Polecane posty

Gość kasieńka*

bo byłam u ortopedy z tym i powiedział mimze to tylko operacyjnie moge zrobic. przyznam sie jednak ze boje sie operacji i chciałabym wypróbowac te wkładki ale nie wiem czy to cos pomaga . jesli ktos to stosował to prosze o opinie. ja mam do wyleczenia tylko te duze palce u stóp bo one zakrecaja mi sie w kierunku małego

Gość ballbinka
Stosowałam te wkładki na noc przez parę lat i nic to nie daje. Zastanawiam się nad operację. Jeżeli chodzi o mnie to szkoda kasy i nerwów z wkładkami.

Gość kasieńka*
a to nosisz tylko na noc a ja myslałam ze przez cały czas trzeba miec załozone . mi ortopeda kazał isc na operacje ale wiesz to sa stopy i boje sie ze cos moze isc nie tak

ja słyszałam ze mozna to zrobic tez laserowo,tzn nie wiem czy wam chodzi o to co i mnie,ale ja tez mam niestety \"skrzywiony\" paluszek u stopki;/a z boku robi mi sie taka wypukła kostka,tez bym chciała to usunac,wiec musze sie wybrac do lekarza i zapytac co i jak:)

Gość ballbinka
O wkladkach na dzien nie slyszałam ale jezeli takie są to wydaje mi się, że sż widoczne a lato idzie...Po za tym to draństwo potrafi czasem odparzyć. Kazda operacja niesie za sobą możliwość powikłań ale o powikłaniach po operacji palycha koslawego jeszcze nie słyszałam. http://www.resmedica.pl/zdart3994.html Na tej stronce co nieco o tym pisze.