Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia.a

jakie tabletki antykoncepcyjne powodują powiększenie piersi?

Polecane posty

Gość Ola21
Mi po Diane 35 nabrzmialy piersi ale jak tylko je odstawilam to wszystko wrocilo do normy.Teraz bralam Mercilon i bylo podobnie. Cera nie poprawila mi sie wogole. Pozdrawiam

Gość Malwinqaaa p
dziewczyny!!! po tabletkach anty moga sie powiększać piersi lub też niemuszą! działa to na zasadzie że każda z Was ma inny organizm i każdy inaczej reaguje na podane środki. I mysle że w tej sprawie nie wartio sie sprzeczać! ja wierze Malusi s w tej kwesti bo włąsnie na nią podziało to w inny sposób niż na Was! niektóre dziewczyny mogą mieć niedobór estrogenów a drugie mają nadmiar i to powoduje że po braniu tabletek każda z Was otrzymuje inny efekt. pozdr. ;)

Gość aniassj2
co za laska z tej malusi cos tam ja bralam diane 35 przez pol roku i dostalam opieprz od mojego lekarza ze za dlugo teraz jestem w anglii i tu lekarz tez za glowe sie lapie ze za dlugo juz biore bedziesz laska bezplodna !!!!a tak pozatym to naucz sie pisac kretynko!!1

Gość BIORĘ
JEANINE drugi miesiąc piersi urosły o jakies dwa rozmiary.......wczesniej miałam wilekie ale oklapłe po dziecku, a teraz są pełne jedrne- nie mieszczę się w żadne biustonosze

Gość kafeteriuse
moja siostra diane brala ok 2 lata, miala okropny probnlem z cera, nic nie skutkowala, wkoncu dermatolog zaproponowal wizyte u gin i brala diane z malego B-naprawde malego ;) urosly do 75 E !!! szok, ale ona cala "urosla" o jakies 15 kg wiecej przez tem czas, pozniej schudla , teraz wazy 56 kg przy 173 a cycki ma ciagle E, troche mniej jedrne tak wiec jest to mozliwe, tradziku nie zlikwidowaly calkowicie, ale jest jakas tam poprawa... sama zastanawialam sie i chcialam sprobowac, ale ja w przecuiwienstwie do niej mam idelana cere :-/ hmm

Gość kafeteriuse
dodam ze moja siostra nie stala sie bezplodna :-o o dziecko starala sie 2 miesiace, teraz jest na poczatku 4 miesiaca ciazy...

Gość katka243
musicie być takie wredne dla siebie? Jej nie rozumiecie, że to nabrzmienie, wypełnienie się-jest rozumiane przez niektóre jako powiększenie? Ja kończę 1 opakowanie mercilonu i zauważyłam, że są bardziej nabite-przez co wyglądają jakby były większe

Gość OlrNcja
siemka :)) mam do was dziewczyny pytanie chce zacząc branie tabletek antykoncepcyjnych z takiego wzgledu ze podczas kochania chce sie czuc pewniej i wogole fajnie by bylo gdyby powiekszyly mi sie piersi i mam do was pytania bo jestescie bardziej doswiadczone odemnie a po tym co czytalam wkoncu nie wiem co mam myslec. czy jezeli bede brala pół roku czy rok...to ma to znaczenie na to czy puzniej bede mogła zajsc w ciąze..aa i ile kosztują ? i czy są na recepte od ginekologa czy tak poprostu moge je kupic w aptece... pomuszcie :)))

Gość Azjatka
czesc! Chcialabym przytyc!! chociaz z 5 kg!!pomozcie...

Mam pytanko... Czy robiłyście badanie poziomu hormonów przed braniem tab anty? Zastanawiam się nad taką antykoncepcją i nie wiem czy jest to konieczne... :)

Gość sumienie...
OlrNcja pomoSzemy:P Ja biore tabletki od pól roku,kosztuja mnie 29 zeta(harmonet).Nigdy sie nie zastanawialam nad tym czy potem bede mila problemy z zajsicem w ciaz. Nie mozesz sobie ich kupic od tak w aptece jak Apapu:P Musisz pojsc do ginekologa. Nikusiaaa---> lekarz powinien Ci zrobic badanie hormonalne,wtedy woadomo jakie tabletki beda Ci pasowaly.Niestety malo kto je robi.MOj to olal:(

Za niedługo zacznę brać mercilon i mam nadzieję że moje cycki się choć troszkę \"dopompują\", bo po ciązy i dwuletnim karmieniu piersią nieco \"sflaczały\" :/

czy po mercilonie powiększyły wam się piersi??? i po jakim czasie?

Gość madzia xxx
biore mercilon i nie widze roznicy zato cere mam naprawde ladna zero syfow tylko przed ciota jakis jeden maly na czole czasem - polecam aha i zero ochoty na sex ale jak odstawicie na jeden miesiac to wroci

Gość ewelinkaaaa
... ja stosowałam rożne tabletki na powiększenie biustu, na mnie działa evegen, ale sa efekty uboczne w stylu wyprysków, aktualnie kolejny miesiąc stosuje bust cups i jest rewelacja ... bardzo dobry efekt (za rozsadne pieniadze w aptece okolo 200. ale na allegro sa sporo tansze, nie to co np erdic - 600 zł, chociaż miałam chwile załamania, juz myslałam o kupnie..) nie spodziewałam sie az takiej roznicy... od poczatku stosowania tabletek, przeskoczyłam z niepełnego B na jędrne C ;) moja waga sie nie zmieniła ;) takze jupiiiiiiiiiii

Gość aisza22
czesc dziewczyny ja bralam dian 35 i rzeczywiscie pomogly mi na problemy z cera ale przestalam je zazywac poniewaz zaczely pobolewac mnie nogi a ze jestem ostrozna to poprzestalam ....mam takie pytanie powiedzcie mi prosze czy cilest korzystnie wplywa na cerę a jesli tak to w jakim tepie bo po dian35 poprawa widoczna byla juz po 2 miesiacach...czekam na komentarze pozdrawiam serdecznie**

Gość Co Was to
jedna laska za bardzo tu przesadza ... co do powiekszenia biutu to zalezy od hormonów .. mojej kumpeli urusl biust i to o ponad rozmiar to moja przyjaciolka i bylam z nią na zakupach jak wybierala sobie wieksze biustonosze to chyba sobie tam waty nie napchala nie wierze ze jak nabrzmialy to o ponad rozmiar ale tu jest jedna lachona co napewno bedzie zaraz komentowac moją wypowiedz :D i tak mi to zwisa kazdy ma swoje racje ... a co do dziewczyn ktore chcą brac tabletki sprobujcie na wlasniej skorze kazdy inaczej reaguje na tabletki

Gość asimple
Ewka19-proszę napisz coś więcej o tych tabletkach Evegen. Jak działają na biust,czy są efektywne,czy po nich się tyje...etc.

Gość runia
czesc dziewczyny te tabletki przepisuje wam ginekolog ? czy wy tak same miedzy soba informacje wymieniacie ;/ bo ja sie troche wstydze z kims na ten temat rozmawiac i nie wiem co robic mam 22 lata i lepiej sie nie chwalic swoimi maleństwami ;/

Gość dusia0408
witam czy któraś wie coś na temat przyrostu piersi po novynette? właśnie zaczełam pierwsze opakowanie i zastanawiam się czy może piersi się trochę poprawią. urodziłam dwójkę dzieci i mam piersi jeszcze mniejsze niż miałam po pierwszym dziecku. juz mi prawie nic z nich nie zostało. pozdrawiam

żadne tabletki anty nie powodują powiększenia piersi! co najwyżej zatrzymuje ci się woda w organizmie i puchniesz, dlatego niektórym dziewczynom wydaje się, że mają większe piersi. Jeśli jesteś niezadowolona z rozmiaru swoich piersi to zafunduj sobie operację albo chociaż dobry push up

zadne ludzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no opanujcie sie z tymi pytaniami durnymi, bo kazda inaczej reaguje na dane tabletki!!!!!

Gość dusia0407
stres-stop chyba stresujesz sytuację!!!

Gość ciasna
ja brałam 2 miechy i mam teraz z pizdy wiadro

Gość betka-beta
czy Regulon tez powoduje powiekszenie tzn>wypelnienie piersi ? koncze 1 opakowanie

Gość jwdhwdwd
ja chce cilest

Gość alkasia
poprzedniczka ma rację! ja brałam Diane, Jeanine a teraz Cilest i po żadnych nie urosły mi ani trochę. za to cera dużo lepsza!