Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

mieszkamy w polsce kocham go a on mnie i to bardzo no ale niektorzy maja watpliwosci co do mojego ślubu z nim

mieszkamy w polsce ja go kocham a on mnie ale niektorzy maja watpliwosci co do slubu z nim

Gość mecnun
Lolita: to nie ci ludzie z nim beda zyc tylko Ty i to wlasnie Ty nie powinnas miec watpliwosci bo jesli Ty je masz to wtedy powinnas sie zastanawiac a to co inni mysla na ten temat to niech zachowaja dla siebie. Ja tez maial wokol siebe duzo takich zyczliwych i gdybym ich sluchala to..... Jesli Ty jestes szczesliwa i wiesz ze to to, to glowa do gory i do przodu, bedzie dobrze. A propos ja tez jestem w ciazy......

Gość Waffen
Adolf wróć i odpał auswitz z powrotem.

Gość Wierze w Boga
ach jak mieszkacie w polsce to pol biedy ;) on sie dostosuje moze ale jak sie dobrze rozumiecie to sie nie boj nic ale uwazaj jak byscie z dzieckiem do turcji jechali jesli masz jakies dziwne watpliwosci :)

jestem z nim szcześliwa jak nigdy do tad dostosował sie do bardzo wilu rzeczy kocham go i wezmiemy slub i bendziemy szczesliwi :)

Gość Wierze w Boga
No to gratuluje i zycze wam wszystkiego dobrego ;)

Gość Wierze w Boga
Moge spytac jak sie poznaliscie?Bo ja jak mieszkalam w Polce 8 lat temu zanim wyjechalam do Niemiec to nie spotkalam sie zeby Turcy lub z Arabskich krajow mieszkali ludzie w Polsce ....szkoda :(

Gość mecnun
Musze powiedziec ze ja tez. teraz mieszkam w Belgii i tu jest ich pelno ale slyszalam ze i do Polski coraz wiecj ich przyjezdza tylko chyab do wiekszych miast takich jak Wawa, zauwazylam juz nawet sporo restauracji i barow to chyab sa poczatki.

Gość zdz
ich jest strasznie duzo na polnocnym-wschodzie!!!!!

Gość Wierze w Boga
Serio??A to studeci bo chyba tak sobie nie mozna w Polsce mieszkac ?

Gość zdz
nie mam pojecia... oni prowadza rozne zajeciah w swietlicach i bibliotekach multimedialnych dla dzieci,jakies tance i inne takie :|

Gość Octron84
Szkoda? To jest w krajach jak Francja czy niemcy najwieksza plaga... Kazdy polak ktore mieszka dlugo za granica(nie jak wiele z was od 2004roku) to hetnie by uciek jak naj dalej

Gość zdz
wiem cos o tym,nie jestem Polka,ale tutaj studiuje... a kazde wakacje spedzam albo w skandynawii albo w uk pracujac .... o Polsce moge powiedziec tylko tyle,ze szanuje ten kraj bo to ojczyzna mojego ojca... ale to co tu sie wyprawia,to jedna wielka MASAKRA nie wiem czemu Polacy tak nazekaja na Turkow...Polakow nie jest mniej od Turkow...to z z Polakow sie smieja nie z Turkow czy Arabow... heh

Gość Octron84
sorry,ale to wypada ze malo wiesz... To oni w tych hustach lataja, nie wazne czy 10 stopni czy 45... Mam sporo znajomych z turcji i Marroko, ale nikt niema dobre zdania o tych luziach. No nie, kobiety kobity "korci" to inne...

Gość zdz
wiem duzo...a napewno wiecej niz sobie mozesz wyobrazic,niech se lataja w chustach w czymkolwiek chca... co ci do tego? tobie ktos dyktuje jak masz si ubierac?chyba nie,wiec zyj i dam zyc innym po swojemu a nie po twojemu...ty masz znajomych a ja widz co sie kolo mnie dzieje...swit bylby pusty, nijaki,szary,nudny,depresyjni gdyby kazdy dtak smo wygladal i zachowyal sie....

Gość mecnun
Octron84: Plaga to jestesmy niestety My polacy!!!! Nie mieszkam w Belgii od 2004 wiec troche wiecej wiem, tutaj to wlasnei przez polakow musieli bramki alarmowe w sklepach pozakladac , opinie mamy straszna , pijakow i zlodzieji takze az czasami wstyd sie przyznac ze jest sie polakiem od razu nieprzyjemnie patrza. straszne maja zdani o nas ze polki to tylko an sprzataczki sie nadaj albo do lozka, ale ja nie mowie tu o turkach czy marokanach tylko wlasnei o beglach ktorych kultura niby powinna byc zblizona do naszej a oni uwazaja nas za jakis gorszy malo wyksztalcony narod , take jesli mieszkasz w polsce to nie wypowiadaj sie na temat innych krajow europejskich bo na prawde malo wiesz. Zgadzam sie w zupelnosci z zdz zyj i pozwol zyc innym.

Gość Wierze w Boga
Acha ,fajnie :)

Gość ehh jakas ty prymitywna eh
poznaliśmy sie w kebabie :D jakie to romantyczne i jakie "tureckie" masakra :D :D :D

Gość Wierze w Boga
Noi to co z tego?nie twoja sprawa

Gość zdz
ja tez swojego poznalam w kebab shop :| jeny ... ograniczenie ludzkie nie zna granic

Gość Octron
@Necun: Dla mnie polska nie musiala wejscw 2004 roku do UE zebym mieszkal za granica. Mieszkam od 24 lat w niemczech, dlatego slabo pisze

Heh pamietam to :) Ja mojego bylego chlopaka (byl Kurdem) poznalam rowniez w Kebabie ;D a obecnego w autobusie ;D lol dla mnie nie ma znaczenia, gdzie sie kogos pozna;) Jedni poznaja sie w pracy, kawiarni, szkole na internecie .. DO OCTRON Lol czemu sie tak tlumaczysz? Jestes Polakiem? -Jestes, Bronisz Polakow itp, a jezyka ojczystego nie umiesz? To jest dla mnie smieszne i zalosne .. ;/ Znam duzo osob ktore sie urodzily w innym kraju, i pisza, mowia i czytaja bez zarzutow .. zamiast siedziec na tym forum i Nas pouczac idz poucz sie troche jezyka polskiego xd

Turk Kizi - popieram. z Octrona taki patriota, tak martwi się o rodaczki, tak udowoadnia wyższość Polaków nad innymi, ale poprawnie pisac w ojczystym języku, to już się nauczyć nie chcialo... No ale kolega Octron, będzie dalej serwował nam swoje \"mądrości\" okraszone kardynalnymi błędami. Ja swojego narzeczonego poznałam na lotnisku:):)

Gość Wierze w Boga
Chcialam jesze spytac dziewczny czy ci ktorzy mieszkaja w PL Turcy gdzie oni mieso kupuja? bo nie jedza swinskiego i tylko Helal czy w Pl juz takie tez jest?

Gość zdz
a mój je wszystko :) co popadnie i jest chudy i wpędza mnie w kompleksy :D