Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Środa 8:00 Dziś atak na polski parlament - mamy już dwa autobusy z przyczepami załadowane karbidem. Trotyl ukradli nam w poniedziałek na lotnisku, nic innego nie dało się skombinować. Autobusy wyjeżdzają o 8:30 - godziny wyjazdu przyczep jeszcze nie znamy - tajemnica. Plan jest prosty - przejeżdzamy przez warszawę i pierdut. Allach jest wielki!!!

Środa 17:30 Znów coś poszło nie tak. Bez problemów dotarliśmy do celu, ale droga była zablokowana przez samochody. Na wszystkich biało-czerwone wstążki. W każdym jeden kierowca-samobójca . Chyba przewidzieli nasz atak i wystawili swoich żołnierzy (prawie sami faceci, żadnych starców i dzieci - elita). PS Te dziury po drodze to chyba też nie przypadek - czyżby planowali zaminować drogę? Jutro zmiana planów - cel: Pałac kultury. Tymczasem wycofamy się pod Warszawę...

Czwartek 7:00 Wstaliśmy rano bo plan wymaga szybkich posunięć, poza tym zadekowaliśmy się pod Warszawą. Wyjazd o 7:10, prejazd przez Janki, Raszyn, wysadzamy Pałac Kultury Nauki i (na) Sztuki, po czym pryskamy do Klewek, gdzie bracia talibowie podstawią helikoptery. BUŁKA Z MASŁEM.

Czwartek 17:30 Oddam życie za bułkę z masłem. Stoimy od rana w Raszynie. Jakieś pacany w biało-czerwonych krawatach w kółko chodzą po pasach. Nie da sie przejechać - próbowaliśmy ich staranować, na szczęście Ahmed zauważył leżące po drugiej stronie odwrócone brony. Dobrze że nie szarżowaliśmy - nie byłoby jak wrócić do Janek do McDonalda... PS Tym razem rzucili przeciwko nam starców i baby - widocznie nas lekceważą. Ale my mamy plan - wrócimy w nocy

Piątek 6:30 Wreszcie przechytrzyliśmy wroga - przyjechaliśmy w nocy. Siedzimy przed stadionem Legii (X-ciolecia był większy, ale jakieś męty się kręciły). Piątek 7:30 Super wiadomość - namówiliśmy na akcję jakąś wycieczkę - przyjechała autokarami i od razu zgodziła się na akcję. Mają nawet własne siekiery, materiały wybuchowe i transparenty. Idzie nam jak z płatka. Allach nam sprzyja.

Piątek 16:30 Nie, noooo. Co za ludzie - nie dość, że sami dostali pałami, to jeszcze pobili naszych braci talibów. LUDZIE JAK KTOŚ MA BRODĘ TO JESZCZE NIE ZNACZY ŻE JEST ŻYDEM. Żydzi mają PEJSY!!!!! Patrzcie trochę uważniej... Mam tego dość. Kit z Polską. Jutro atakujemy SALWADOR!

Gość OSTRACYZM I WYKLUCZENIE
w stosunku do odszczepieńców jest jedynie skuteczną metodą obrony przed infekcją.

Sobota 1:30 Jak podaje rzecznik Straży Granicznej, niedaleko przejścia granicznego w Kołbaskowie zatrzymano grupę wychudzonych, obdartych i głodnych starców. Umyto ich i ubrano. Na migi prosili, żeby nie strzyc bród. Niestety - nawet tłumaczom z ośrodka dla zbiegłych rumunów nie dało się ze starcami dogadać. Tyle tylko wiadomo, że chcieli jechać do Ameryki z jakąś "pracą". Zapewne to kolejna grupa Pakistańczyków z jakiejś ubogiej wioski. Odsyłamy ich dziś LOT-em. Wyglądają na wzruszonych.

Gość muzułmanie to źli ludzie
.

Gość ... a nieChse........
...fan ---pisz,pisz,pisz ja sikam ze śmiechu dobry jesteś.!

kolejny fakt - w ilu społecznościach islamskich nie wycina się dziewczynkom łechtaczek.....? ..na terenie wielkiej brytanii również..?

..czy wiecie że po obrzezaniu chłopca ,biedak nie może w komfortowy sposób ,,wytrzepać sobie gruchy,, ...co za koszmar...lubrykanty nie są rozpowszechnione więc do jakich występków muszą się ubiegać jak stało w pantaleonie i wizytantkach - w ciasnej kabinie toalety..? ...co zostaje sfrustrowanemu napiętemu,obrzmiałemu nieszczęśnikowi..? ...kolega względnie ...inwentarz sąsiada.....dlaczego z taką lubością gwałcą wielokrotnie...gdy tylko pojawia się okazja.....

Z mojego ulubionego zbioru arabia.pl "Wczoraj mój mąż spotkał się z kilkom aalgierczykami (tutaj w Krakowie) i jeden z nich przyszedł ze spakowaną torbą. Powód : teściowa wyrzuciła go z domu. To właśnie taki dobry przykład sprowadzenia na ziemie człowieka, który nigdy nigdzie nie był i nic o życiu nie wiedział, a myślał, że Europa to raj na ziemi. Poślubił kobietę z trójką dzieci, po przyjeździe zamieszkał z żoną, dziecmi i teściową i okazało się, że musi pracować w kebabie bo innej pracy tutaj nie ma dla niego. Ledwo wiązali koniec z końcem. A gdy przyszła zima pracodawca wylał go z pracy, bo mało klientów, więc nie był mu już potrzebny. A że przestał przynosić pieniadze (mimo,że małe, ale zawsze coś) do domu to teściowa też stwierdziła, że nie będzie utrzymywała dodatkowej osoby. I takie biedny siedział wczoraj z tą torbą i mówi tak: I to jest ta Europa ????? " takich kwiatkow jest tam tysiace tylko ze nie mam czasu szukac, zachecaqm innych, smiech to zdrowie :)

Gość dzięki fanie anitki
:D

Gość cymbałku cymbale tłuczku
jasmne86 mimo ,że ledwo umiem pisać i czytać o liczeniu nie wspomne to i tak mój turek mnie chciał mam IQ -185 fajnie nie? Dla niego mój rozumek nie ma znaczenia i to ,że nie wiem nawet na mapie gdzie leży Turcja gdzie mój ukochany wypasał świnie zanim mnie poznał. Zawsze wiedziałam ,że jest szlachetnie urodzony tak jak ja heh w turcji się nie wypasa świń co najwyżej owce i kozy ew. krowy , Turcja to głównie kraj muzułmański a jak wiesz muzułmanie tam stanowią ponad 70% , dawne imperium Osmańskie ;) a muzułmanie tak jak zydzi wieprzowiny nie jedzą , a wieprzowina jest ze świnki tłuczku ;) jak usuniesz jedynkę będzie wiarygodnie :P idź ty ze swoim 85 IQ bo 185 to masz tak jak ja jestem matka boska osmańska :P nie dziwie się ,że jesteś żałosna panno z Turkiem, Turcy lubia bajerować panny z zachodu a im głupsza tym bardziej pewny ,że bajer wciśnie :P

Gość taa a potem takie srają na nas
Orkhan no i ja sram z moja żonką na polakow co masz pewnie ,żonę z Polski? widać jest mało inteligentna bo się z Turkiem ..., polaczek jej nie chciał....gdzie się poznaliscie w UK czy może w Deutschland ? pewnie jej hamulce puszczały a rodacy widząc to....

Gość RaszpLą
W efekcie wiara w lecznicze właściwości kontaktu ze zwierzętami obecna jest też wśród Maurów oraz w Iranie. Przekonanie o tym, że penisa można powiększyć, kopulując z osłem, występuje także w Maroku oraz w Turcji, gdzie powszechne były także kontakty z klaczami. Już sam mit założycielski tego ostatniego narodu zakłada kontakty zoofilskie, ponieważ legenda mówi, że Turcy są potomkami człowieka i wilczycy.

Gość łooo matuuuluuu
Raszplą ty se chyba z nas jajca robisz ?

Simit, myślisz, że mąż Turek będzie cię szanował? Masował stópki? Gotował obiadki? Zajmował się dziećmi? Będzie tolerować twoje sprzeciwy i fochy? Będzie wyrozumiały w trakcie twojej miesiączki? A może jeszcze pranie zrobi i poodkurza? Kobieto, zejdź na ziemię, to jest zupełnie inna kultura, oni NIE szanują kobiet i już, nic z ty nie zroisz. Z tego co pisałaś jesteś mężatką od niedawna (chyba rok?), a więc po takim czasie naprawdę nie możesz o nim nic wiedzieć, zwłaszcza, że nie macie dzieci, poczekaj aż zajdziesz w ciążę, to skończy się sielanka.

Gość RaszpLą
..nie nie robię jaj..umiem szukać.... są żródła fałszywe ale są i takie które w prosty sposób można zweryfikować....np indie - świątynia ,,kadżÓrao,, ...część płaskorzeżb obrazuje zoofilię ..tz że twórcy sobie to wyobrazili..?

Gość łooo matuuuluuu
no ale to są Indie a my tutaj o Turkach rozprawiamy

Gość RaszpLą
..pokazuję sposób weryfikacji czy coś jest na rzeczy.....że Indie te kultury sie przenikały ...przez wieki ...jedną z dróg był szlak jedwabny zaraz wam dam lepszy kwiatek albo dwa....

Gość RaszpLą
cytat::::::::::: Generalnie seks ze zwierzętami mą tę wielką zaletę, że potrafi zaspokoić potrzeby seksualne, a nie grozi zapłodnieniem. Ten fakt szczególnie doceniany był w haremach, w których często trzymano odpowiednio szkolone psy i małpy. W ten sposób władca nie musiał obawiać się, że odseparowane od seksu kobiety będą go szukały wbrew zakazom, a przy okazji miał pewność, że wszystkie dzieci są naprawdę jego. Poniżej pozwoliłem sobie wkleić małą ilustrację pochodzącą z XV wiecznego podręcznika seksualnego z terenu obecnego Iranu, która pokazuje, jak profesjonalnie podchodzono do wspomnianego zagadnienia. ....niestety kafeteria skanowanych obrazków nie przyjmuje...... ...to są dowody na określone zachowania w kulturze zaczerpnięte z jej materialnych żródeł-wytworów... ..przecież sami opisali swe życie bogato ilustrując.....

Gość RaszpLą
cytat::::::::::: Generalnie seks ze zwierzętami mą tę wielką zaletę, że potrafi zaspokoić potrzeby seksualne, a nie grozi zapłodnieniem. Ten fakt szczególnie doceniany był w haremach, w których często trzymano odpowiednio szkolone psy i małpy. W ten sposób władca nie musiał obawiać się, że odseparowane od seksu kobiety będą go szukały wbrew zakazom, a przy okazji miał pewność, że wszystkie dzieci są naprawdę jego. Poniżej pozwoliłem sobie wkleić małą ilustrację pochodzącą z XV wiecznego podręcznika seksualnego z terenu obecnego Iranu, która pokazuje, jak profesjonalnie podchodzono do wspomnianego zagadnienia. ....niestety kafeteria skanowanych obrazków nie przyjmuje...... ...to są dowody na określone zachowania w kulturze zaczerpnięte z jej materialnych żródeł-wytworów... ..przecież sami opisali swe życie bogato ilustrując.....

Gość RaszpLą
Wróćmy jednak do homo sapiens. Wśród ludzi sławą największych zoofilów cieszą się Arabowie, choć nie wiem, czy w tym kontekście wyraz „cieszyć się jest tu najwłaściwszy. Istnieje nawet powiedzenie, że „Żadna pielgrzymka do Mekki nie jest kompletna bez seksu z wielbłądem. Choć kopulacja ze zwierzętami jest oficjalnie zakazana, obyczaje rozmijają się tam wyraźnie z oficjalnymi wytycznymi prawnymi. Ciekawe jest też to, że zoofilia nie jest zakazana przez Koran, choć Biblia robi to aż kilka razy. Być może dlatego w krajach kultury arabskiej wykształciło się przekonanie, że seks ze zwierzętami przydaje odwagi, powiększa penisa oraz leczy z chorób wenerycznych. Co więcej, młodzi chłopcy są powszechnie wyśmiewani za masturbację, którą uważa się za coś gorszego od seksu, nawet ze zwierzęciem. Ma to także swój wymiar techniczny. Obrzezani młodzieńcy mają problem z samozadowalaniem się, a to z tego banalnego powodu, że brakuje im napletka, który normalnie byłby źródłem przyjemnego tarcia. Jako że lubrykanty nie są w tych krajach szczególnie powszechne, pozostaje im ulżyć sobie poprzez kopulację ze zwierzęciem, która uchodzi za dużo mniej patologiczną od innej alternatywy, jaką jest analny stosunek homoseksualny. A nie trzeba chyba wspominać, że kultura tego regionu traktuje kobiety jako własność rodziny i nie pozwala im swobodnie spotykać się z obcymi mężczyznami, więc młodzi chłopcy niejako z definicji skazani są na rozładowywanie napięcia środkami zastępczymi.

Gość a niech będzie....
polecam kanały na youtubie gotkoran, mamkoran i religia pokoju

Gość RaszpLą
drugi kwiatek dla jaj.... GENERAŁ JÓZEF BEM ...ten od rapsodu żałobnego Niemena.. Generał postać wielka...a losy u schyłku jego działalności przeciw rosji carskiej, pchnęły go do Turcji gdzie dokonał konwersji na islam przyjmując imię ,,yusuf pasza,, by na etacie armii otomańskiej walczyć przeciw wspólnemu wrogowi ..zmarł w syrii w aleppo....różnie to wszystko chodzi...

Dziekuje za cenne uwagi:-) Napewno masz racje Czekam konca Poki co sprzata gotuje uklada wynosi smieci myje naczynia.W trakcie mojej niedyspozycji nie pozwala mi sie przemeczac, dzwigac Codziennie rano mam odsniezony samochod i gotowy do drogi Jedyne czego nie lubi nie umie nie chce robic to prasowanie. Znamy sie w sumie 5 lat Malzenstwem jestesmy troche krocej Ma karte pobytu, jest tu legalnie Nie uciekl mi do Niemiec czy dalej No ale poczekam Jezeli chodzi o dzieci to nigdy ich miec nie bedziemy ze wzgledu na chorobe Byc moze pozostanie adopcja Jeszcze raz dziekuje za cenne uwagi :-) Strach sie bac mojego Turka