Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość Turczynka 1313
Turcja to piękny kraj. Aco chodzi o ISLAM , jest to religia wywodząca się z JUdaizmu, tak jak i chrześcijaństwo. Koran( święta księga Islamu)uznaje Jezusa jako proroka przed Mahometem(Muhammadem).W Koranie też są takie postacie jak: Adam, Ewa, Abraham, Ismael, Mojżesz, Maria, Noe i inni. KOchani: NIE MA BOGA PRÓCZ ALLAHA, A MAHOMET JEST JEGO POSŁAŃCEM.

Gość gość
Allah na swego poslanca wybral pedofila morderce i zlodzieja, super.

Gość gość
ale te polki sa glupie, az wstyd.

Gość gość
Dlaczego Polki są głupie- bo zakochały się w Turku, przecież miłośc to coś bardzo ludzkiego i pięknego. Ale chciałam zapytać o coś innego- "bywają" tu żony i dziewczyny Turków, napiszcie, jezeli oczywiście któraś będzie chciała, dlaczego niektórzy tureccy meżczyźni tak źle traktują cudzoziemki, uwodzą je- to nie jest takie trudne, zwłaszcza jak trafi się na kobietę samotną, czasami po przejściach, czasami zaciągną do łóżka, a gdy dziewczyna się zakocha, porzucają- nie dzownia, nie odbieraja telefonów,urywaja kontakt, dlaczego tak jest- dla mnie to nieludzkie!!!. Zapytajcie o to swoich mężów i chłopaków. Czy oni są dumni ze swoich rodaków? Czy w ogóle to forum napawa ich dumą, że tak źle w Polsce mówi się o Turkach. Ci źli tak naprawdę szargają opinie pozostałym. A może wypowiedziałby się jakiś Turek, może z Nowym Rokiem coś warto zmienić.

Gość gość
Nam nikt nie dawal szans na przetrwanie , bo bylam kobieta po przejsciach ,a on kawaler.A tu juz 13 lat jestesmy razem.Od polaka rozni sie tym ze nie pije alkoholu , nie opowiada swinskich kawalow przy kobiecie.Wstydzi sie za swoich rodakow a ja za swoich.

Gość gość
polki to szmaty i tyle w temacie.

Gość gość
a tobie pozwala pic alkohol jesc wieprzowine czy zakutal cie w chuste z otworem na oczy ?

Gość 0 Terenia 0
28.12.13 gość "A może wypowiedziałby się jakiś Turek, może z Nowym Rokiem coś warto zmienić." Wy jesteście ku//rwa naprawdę takie głupie czy mi się wydaje? :O

Gość gość
niestety zidiocenie 3 stopnia ... wrodzone

Gość gość
skąd tyle nienawiści do Turków, Tereniu, to czysty rasizm....

Gość gość
"dlaczego widzisz drzazgę w oku bliżniego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz ?" cytat z Biblii. prawdziwy chrześcijanin nie może być rasistą, gdyż sam Chrystus był Żydem...

Gość gość
zydzi zamordowali jezusa

Gość gość
skad tyle nienawisci do polskich mezczyzn, przeciez to czysty rasizm....

Gość gość
polki to najwieksze szmaty

Gość Ashkymm
Jem szynke i kielbaske wiejska do zorku ,nie duzo bo watroba boli ,a on lubi hot-doga.Ja degustuje sie winem ,likierem a chuste chetnie bym ubrala bo denerwuje mnie juz ukladanie i farbowanie wlosow,ale on tego nie popiera.

Gość gość
czyli jestes glupsza od niego, dlatego twoj wybor ciapaka.

Gość gość
a chuste chetnie bym ubrala bo denerwuje mnie juz ukladanie i farbowanie wlosow -- - ty wiesz wiejska dziewucho jak wyglada arabka pod chusta ? Olsniewajaco, wlosy lsniace zadbane, fabowane na rudo najczesciej, codziennie ukladane misternie. a ty chcesz swoje przetluszczone klaki zakrywac chusta bo jestes za leniwa ?zwykla fleja z ciebie.

Gość gość
muzułmanowie wiedzą jak wytresować polską suke.

Gość gość
Idzie polaczek chwiejnym krokiem i mamrocze ,co drugie slowo ku//rwa...Wstyd przynosza rodakom za granica.

Gość gość
Mielismy dwa wlamania do mieszkania ,policja powiedziala ze najczesciej sa to ukraincy ,madawianie i polacy,ale wstyd.

Gość gość
a poleczki daja kazdemu d**y za friko, normalnie wstyd. ...za granica juz prawie kazdy wie ze polka to latwy towar!

Gość gość
Polka to jak kula ziemska, kazdy kraj na niej lezy :D

Gość gość
olsniewajaca arabka przyjmuje meza smierdzacego potem , z trzydniowym zarostem.Fuj ! Dobrze ze tylko co czwarta noc musi to znosic.

Gość gość
jak go stac na 4 zony, araby to najczesciej nedzarze swiata, jedyny majatek to k*****.

Gość gość
Nie lubie odwiedzac tego portalu,ale chce sie jeszcze raz wypowiedziec.Po kilku nieudanych zwiazkach z Polakami,w obcym kraju,w obcym miescie,trafilam wlasnie na Turka.Juz nie mloda,po 40 kobieta,trafila na milosc swojego zycia.Jestem szczesliwa i nikt mi tego nie odbierze.Nie kazdy Turek jest muzulmaninem i nie kazdy chce zrobic ze swojej kobiety niewolnice.Nie wiem dlaczego Ty Tereniu jestes tak zle nastawiona do Turkow.Przeciez znasz troche moja historie,pisalam o tym kilka dni temu.

Gość gość
to nie jedna terenia, to ogol wiekszosci. zyje od 28 lat za granica, jedyne co sie lapia za tych nedzarzy europy to polki, niestety, bez wyksztalcenia, bez pracy, takiego samego dziada znajduja. najczesciej bez wizy bez przyszlosci, wspolczuje wam, ale ja na przyklad bym nie dotknela takego nawet kijem 3 metrowym, mam odruch wymiotny, to jak z cyganem rumunskim, wstyd i hanba.

Gość gość
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Wszystkich. Gościu z 31 12, godz. 23:03- jestem w trochę podobnej, a zarazem bardzo różnej sytuacji ,niż ty byłaś. Bardzo chciałabym porozmawiać ( w znaczeniu - popisać). Jeżeli zgodziłabyś się mi pomóc****oświęcić odrobinę swojego czasu, to będę bardzo wdzięczna. Podam wtedy jakiś swój tymczasowy e-mail. Serdecznie pozdrawiam.

Gość gość
Ja tez chce pogadac.

Gość gość
Olsniewajaca arabka :Widzialas pewnie jedna taka co ma gowno do roboty .A my europejki musimy sie same utrzymywac.Reszta chuscianych to grube dynie smierdzace smazonym olejem.

Gość gość
.A my europejki musimy sie same utrzymywac --- mnie utrzymuje Polak