Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwicka anna

on Turek, ja Polaka

Polecane posty

Gość gość
Polak daje ci jesc ?

Gość gość
Polak daje mi na jedzenie, ubranie, placi rachunki, dziwne ?

Gość gość
Ale to jest na pewno Polak tureckiego pochodzenia, bo taki zwykły Polak, żeby na babę pracował, nie , to niemożliwe.

Gość gość
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku (dla tych, co upokarzają innych ludzi na tym forum również - więcej pokory,miłości i tolerancji do bliźniego oraz mniej głupoty). Nie wszyscy to zrozumieją bynajmniej, gdyż są zakompleksieni albo zazdrośni....

Gość gość
Nie nadajecie się do spłodzenia chłopów i jest niedobór facetów, dlatego też kobiety szukają w innych krajach, bo jest za mało "normalnych "facetów w Polsce:-)

Gość gość
Do gościa z 2.01 godz.00.00.54..., to jest możliwe, ale wtedy to nazywa się "sponsoring", albo jak kto woli"prostytucja"...., no chyba, że kobieta jest tępa jak kukła i nie ma swoich ambicji:-)

Gość gość
ten polak jest moim mezem od 15 lat, a zaineresowania mam spoleczne, udzielam sie dla glupich polek w zwiazkach z arabami szczegolnie turasami, rozwody, odzyskiwanie dziec***orwanych :)

Gość gość
mieszkam w niemczech i turek mnie nauczyl ze polki to "orospu"

Gość gość
Co to jest "orospu"?

Gość gość
...zobacz sobie w tłumaczu google..., troche sprytu....

Gość gość
Google? - ostatnio kumpela zapytała mnie, co to znaczy "my grace" - bo google jest przetłumaczyło "bez łaski". Poza tym , lubię pytać u źródła- myślę , że jak ktoś tu coś pisze, to chce,żeby to do jak najszerszej grupy dotarło- w sposób zrozumiały.

Gość gość
Pamiętam, że określenia suka, używali pracownicy do Prezesa firmy, w której pracowałam - piękna, elegancka, wykształcona, z klasą, ale za mini czy czerwony lakier na paznokciach w pracy potrafiła za mordę z roboty wylać. Słowa mają wiele znaczeń.

Gość gość
POLICJANT z Turcji pisał do mnie, że jego penis ma 20 cm, pytał czy wezmę do buzi, i czy lubię seks analny. powiedziałam: NIE Potem przyszedł czas postu: ramadan i pisał: "giniemy za ciebie panie, bo jesteśmy armią ISLAMU..." allahahahahaha....

Gość gość
poleczki dupodajeczki

Gość Madzia05
Czy turczynka moze nie dac rozwodu dla Turka ? Czy ona ma prawo sprzeciwić sie gdy on chce rozwodu? Prosze pomozcie mi z tym pytaniem Moj Turek mowi ze jego zona powiedziała ze weźmie adwokata który Pomoże jej by rozwodu nie było ze ona nie wyraża zgody

Gość 0 Terenia 0
Madzia05 - Mówi tak jak mu wygodnie, nie zostawi żony muzułmanki, która prawdopodobnie była dla niego dziewicą, dla jakiejś polskiej wieśniary 😴 Jesteś mu potrzebna tylko do seksu, on żony nie opuści 😴

Gość Madzia05
Tak bardzo chciałabym znac prawde Nie wiem w jaki sposob to sprawdzić Chyba mu ufam.. Oszaleje chyba ,czy dałabym sie tak omamić I zmanipulować ??? Jag dowieść prawdy ze on kłamie ?

Gość 0 Terenia 0
Jak poznać, że muzułmanin kłamie? - Rusza ustami :classic_cool:

Gość Madzia05
Jak to?

Gość 0 Terenia 0
No tak to :classic_cool:

Gość Madzia05
Jestem tak naiwna ze dalej mu wierze On po pracy chodzi do cafeteri Wraca do domu zawsze 23 w nocy i nie spi z nią w lozku

Gość 0 Terenia 0
Tak, oczywiście, nie śpi z własną żoną ani z innymi kobietami, eunuch normalnie :classic_cool: 🖐️

Gość gość
"moj turek" hahaha...eh te naiwne polki.

Gość gość
Turczynka moze nie dac rozwodu, powie ze go kocha, dzieci go kochaja, a jak bedzie nalegal to bracia tej turczynki mu morde tak obija ze nie pozna sie w lustrze. a ciebie bajeruje naiwniaczko.

Gość gość
Rzecznik Praw Człowieka w Szwecji podaje, że w latach 1995-2006 liczba zgwałceń wzrosła o 377 proc, a w latach 1975-2007 o 300 proc. w miejscach publicznych. 82 proc. Szwedek boi się wychodzić z domu w godzinach wieczornych. Wszystko wskazuje na to, że jest to efekt wielkiej imigracji z państw muzułmańskich, której największe nasilenie obserwowano na Półwyspie Skandynawskim w latach 2004-2012. Szwecja jest obecnie smutnym rekordzistą pod tym względem. Jest krajem z największym współczynnikiem zgwałceń w Europie, a na świecie plasuje się zaraz po antyrasistowskiej RPA. Szokującym jest wynik 57 ofiar na 100 000 mieszkańców. To prawie cztery razy więcej, niż we Włoszech, gdzie i tak wynik jest wysoki. W wyniku migracji z Afryki, poziom zgwałceń wzrósł tam do 15 ofiar na 100 000 mieszkańców. Według statystyk, 1 na 4 Szwedek zostanie zgwałcona. Imigranci stanowią około 90 proc. sprawców, z czego muzułmanie stanowią 77 proc.

Gość gość
Zamieszkajcie razem bez rozwodu ,mozesz mu to zaproponowac ,ciekawa jestem jak sie bedzie wykrecal.Napisz.Mieszkacie w niemczech czy w austrii ?

Gość gość
co wy w ogole widzicie w tych turasach?

Gość Madzia05
On mieszka Turcji ja w Polsce ... On chce przyjechać do mnie i powiedziec zonie ze to delegacja.. Gdy byśmy chcieli razem zamieszkać to Bedzie problem z pozwoleniem na jego pobyt I problem ze znaleziem mu pracy na uczelni bo Jego zawod to nauczyciel. On chce zamieszkać Za nim przyjedzie trzeba prace znalezc jemu Nie damy razy z mojej wypłaty

Gość gość
mozesz sie madziu nie martwic, wizy i tak nie dostanie - na szczescie, dosyc mamy naszych bezrobotnych, a do kebaba trzeba znac tez jezyk polski. ale prawdopodobnie polska i ty to dla niego odskocznia do krajow zachodnich, tam socjal lepszy dla nierobow.

Gość Madzia05
jakie warunki musi spełnić zeby dostać wizę