Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bernard23

Spoykam się z wariatką!

Polecane posty

Gość Bernard23

Ona chce ślubu a spotykamy się dopiero 17miesięcy. Nie chce się żenić bo mam jeszcze na to czas, ona też. Jestes nam teraz dobrze. Sypiamy ze sobą i mam wszystko co mi trzeba. Nie wiem czemu ona naciska na ślub, jak się wkurze to mnie straci! Nie wiem do czego nam ślub. To porażka.

mam nadzieje ze predzej sama Cie pusci w maliny bo widze ze chcesz ja tylko wykorzystac!! poza tym jak mozna nazwac swoja dziewczyne wariatka?? sam jest es WARIATEM!!! Bujaj sie stad

Gość Brondynka
Chyba ona jednak jest wariatką skoro spotyka się z tobą.

Gość xxxxxxxl
zaakrętka a ty skręć w inną uliczke :D a ta twoja baba jest dziwna, papieru jej sie zachciało.

Gość Bernard23
Nie jestem wariatem, ale to za wcześnie. Jest nam dobrze wiec nie ma sensu tego zmieniac. Sam nie wiem jak będzie, może spotkam jakąś ladniejsza i lepsza laske . Nie chce sobie życia zmarnować przy takiej sobie... Ale ona przesadza, nie można po tak krótkim czasie podjąć takiej decyzji,

Gość ach to o urode chodzi
;) :D :D :D wydalo sie

Gość fuj fuj fuj co za obleś
Brzydze sie takimi smarkami jak Ty myslisz tylko o tym zeby przeleciec piepszony kutafon

Gość kopnij ją w dupe

Gość Brondynka
Jeśli jej nie kochasz to po prostu ją zostaw, popłacze i ułoży sobie życie z kim innym. Twoje wygodnictwo to podłość, ona ma bezpodstawne nadzieje... Boisz się, że żadna inna ci dupy nie da????

Gość xxxxxxxl
a już nic zaakręteczko, idę spać, dobranoc... baj baj

Gość Bernard23
Za szybko się nastawiać na takie rzeczy. Ja wolę jeszcze poczekać bo przeiceż wszystko może się zmienić. Ona jest taka sobie i co będzie jak fajniejszą spotakm?

Gość Skweretes
Wyro?hmm 17 miechów?Władca Pościeli!Ja jestem z kimś blisko 3 lata i chce być z tą kobietą bo jest...moja sprawa a nie sięafiszować...z wyrem ciekawe co by ci powiedziała jak by te twoje rozkminy zobaczyła...

Gość Brondynka
Szkoda mi cię, ty nigdy nie będziesz szczęśliwy. Masz niestety taki charakter... to niedojrzałość emocjonalna, a może tylko chamstwo, szkoda tylko tej dziewczyny...

Gość Skweretes
Niewiem do kogo to piszesz czy do autora tego tematu czy do mnie. Jak do mnie to jestem szczęśliwy a jak chodzi o wymienioną przez ciebie"niedojrzałośc emocjonalną"to cie rozczaruje mam taki zawód gdzie nie ma miejsca na nie dojrzałośc.A szczeże mówiąc posmiać sie z was można :))))z waszego myślenia"jaki/aka mądra to niejestem sami niepotraficie decyzji podejmować...to net zostaje.

Gość Brondynka
Do autora pisałam, oczwiście :)

Gość Skweretes
:) jak się niewie z kim ma się być na zasadzie:tamta lepszą ma dupe tamta ma to to jest się w środku kinder'em a nie facetem który jest w pełni odpowiedzialny za swoje czyny i decyzje.Ale tacy ludzie też są potrzebni widocznie