Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka79

Nagie cialo mojego męża ogladaja inne kobiety...

Polecane posty

Gość emilka79

Mój maz mieszka w akademiku, maj tam jedna lazienke na kilka pokoi. Nie podoba mi sie jego zachowanie, bowiem chodzi zawsze po tej lazience w samych bokserkach, zaznaczam ze mieszkaja tam takze kobiety! Nie zauwazylam aby jego kumple tez chodzili tam prawie nago, przynajmniej zakladaja koszulke! Ja nie chodze tam w majtksch i staniku bo to nie plaza ale on nie maz zadnych oporow rozbierac sie przed obcymi dziewczynami. Dziwne bo jak jest w domu to nie przejdzie nawet do ub ikacji w samych bokserkach bo wstydzi sie mojej mamy i babci!!!

Gość Moze jest ekshibicjonista

Gość tak se pisze
wg mnie to normalne że wstydzi sie przed osobami ktorym nalezy sie szczegolny szacunek tzn przed twoja mama i babcia, a nie wstydzi kolezanek i kolegow w koedukacyjnych lazienkach, to samo byloby na biwakach i w innych miejsach zgrupowania ludzi w tym samym wieku, ktorzy musza sie myc w swojej obecnosci, sila rzeczy czlowiek zachowuje sie tam ekonomicznie czyli jak najwygodniej a przeciez nagi nie chodzi

Gość ruru8
tak jest w akademikach. rozumeim cie,bo mnie tez wkurzyloby gdyby moj maz chodzil prawie goly w obecnosci innych dziewczyn. alew akademikach serio tak sie chodzi. tez mieszkalam w akademiku oi byla na 4 pokoje taka wlasnie koedukacyjna lazienka. i wszyscy chlopacy tak chodzili/

Gość vcvcxz
w bokserkach to nie goły.Bez przesady.

Gość podpuszczka
:P Pewnie chce w kolezankach wzbudzic podziw