Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronaaa

Doradźcie coś na łamliwe i rozdwajające się paznokcie.

Polecane posty

Gość biedronaaa

Gość Agaata
merz special lub revalid i wcieranie w plytke wit A (na noc)

Mi bardzo pomogla Silica (1 tabletka dziennie). A zewnetrznie olejek pomaranczowy Killys i bomba witaminowa tez killys. Powinno byc super:)

to jeszcze nie wiesz ze tylko i wyłacznie NAIL TEK!!!!!!! poszukaj na allegro nigdy nie stosowałam nic lepszego. nie wirzyłam że to takie cudo a jednak. nie zawiedziesz sie ja zastosowałam 1szy raz u kosmetyczki za cieżkie pieniądze a potem zamówiłam sobie na allegro. poszłam do kosm. bo zdjełam tipsy po 7 latach i paznokcie miałam fatalne, z resztą całe życie tak było, łamały sie i rozdwajały a teraz.....twarde jak skała!!!!!!!!!!!!!!!stosujesz podkład tzw fundation raz w tyg. na to lakier i przezroczystą odżywkę intensiv therapy II ja mam jeszcze renev oliwkę REWELACJA SERIO. troche kosztują ale nic to w porównaniu do efektów!

i jeszcze dodam że intensive therapy stosujesz codziennie na lakier

Gość nail tek jak wyzej

Gość niebieskoookaa22
jeżeli chciałabym nałożyc krem do rąk i paznokci na noc, to jakie rękawiczki powinnam nałożyc? BAWEŁNIANE?

Gość niebieskoookaa22
KiillyS nigdzie nie mogłam znaleźc... kupiłam w złotej buteleczce odżywkę z SallyHensen(w GC dzisiaj 20%taniej) ;)

Gość niebieskoookaa22
nawet jestem zadowolona z SH, są twardsze paznokcie

ja do tego wszystkiego moge Ci doradzic jeszcze takie cos (przez przypadek zauwazylam to u siebie) od tygodnia smaruje dlonie mascia z witamina A (m.in z powodu zadziorow wokol paznocki), nie lubie zbytnio dlugich szponow i wczoraj wzielam sie za ich obcinanie i mialam z tym problem tzn paznokcie byly jakies takie twardze i musialam sie troche z nimi pomeczyc

Gość niebieskoookaa22
napewno kupię masc z vit.A;)

Gość A PO CO WITAMINA A

Gość wejdź
na topik Jak być zadbaną - chętnie doradzę, tam jest dużo i dobrze o rozdwajających się paznokciach i wielu innych problemach

Gość DDDD
Moze brac tabletki np. drożdże ja bardzo szybko zauwazyłam zmiane mimo tego ze nie zazywałam ich na paznokcie a na cere w paznokciach widze poprawe szkoda ze nie w tym na co miało mi pomóc:(

Gość Każdy jest indywidualny
Wszelkie preparaty ze skrzypu polnego. Stosowałm je na włosy i cerę ale paznokcie mam po nich że hoho :-)

Gość Lenka79a
Nie znam wiekszego cuda od odzywki Herome, ktora w ciagu dwoch tygodni wzmocnila mi tak paznokcie ze mam jak tipsy.

Gość Do Lenka79a
a możesz napisać gdzie to cudo można kupić i ile kosztuje?

Bierz \"Duovit\", do kupienia w aptece. Tabletki powlekane, 8 witamin i 11 minerałów. Mnie pomogło :)

Balsam do paznokci Herba Studio. W aptece, do 10 zl. Wydajny i ratuje paznokcie.

Gość marciaaa
ja bardzo sobię chwalę odżywke Pierre Rene do paznokci zniszczonych pracami domowymi. Cena ok 11 zł i jak dla mnie bardzo skuteczna- paznokcie stwardniały, nie łamią się, nie rozdwajają a na zadziorki polecam smarowanie grubą warstwą kremu nivea na noc.

Gość Do Lenka79a
Dzięki! 🌻🖐️

Gość polecam Elevit
cześć. też miałam koszmarne probleny z paznokciami. nijak nie szło ich zapuścić bo sie tak rozdwajały i łamały. a jakiś czas temu ginekolog zapisał mi witaminy Elevit.(staram sie o dzidziusia :)) po tych witaminach paznokcie mam rewelacyjne. szybko rosną, nie rozdwajają sie. polecam