Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TANIAKAMILA1

ciaza, a dluga podroz autobusem???? pomozcie.

Polecane posty

Witam wszystkich. jezeli wiecie cos na temat dlugich podrozy autobusem, bardzo mile widziane wasze doswiadczenia i wiadomosci. Ja mieszkam teraz w anglii niedlugo wracam do polski autobusem jestem w 18 tygodniu w ciazy a jak bede wracala w 23. strasznie sie boje. pomocy????

Gość hejkaa....
czesc ja nie jestem w ciazy... chyba... sie okaze.... ale mysle ze jadac autobusem w tak daleka podroz to autobus jest wyposazony w toalete.... kobiety w ciazy siusiaja w nadmiarze .. mysle ze jesli tyczyjesz sie dobrze... nie masz mdlosci ani nic w tym rodzaju to zniesiesz to dobrze.... jesli masz czy mialas chorobe lokomocyjna to mozesz sie troche obawiac ale badz dobrej mysli... nerwy sa najgorsze a najbardziej dla dziecka... wiec jak ty bedziesz sie denerwowac ono tez to zle zniesie.... mysle ze wszytsko bedzie w p[oprzadku.... nie daje stu procentowej pewnosci bo nie bylam w takiej sytuacji.... moze idz do lekaza i zapytaj sie o jakies leki dla ciezarnych na podroz(to w zwiasku np. z choroba lokomocyjna) wtedy przespisz droge i bedziesz spokojniejsza.. nie wiem czy sa akurat takie leki dla kobiet w ciazy.... w kazdym badz razie ja trzyma kciuki zeby bylo wszytsko w porzadku i nie deberwuj sie za bardzo bo wtdy moze byc gorzej niz normalnie.. powodzenia

Halo Co do podrozy do Polski to zapytaj swojego lekarza czy nie ma przeciwskazan ja osobiscie bylam w Polsce w 22 tyg i nic mi sie nie stalo ale ciaze przechodze bez najmniejszych problemow teraz jestem w siodmym m-cu i jade do Polski tym razem samochodem i tez lekarz pozwolil Mysle ze jak nie masz mdlosci i innych przyoadlosci to nie bedzie problemu

no ja mdleje po 10 minutach w autobusie wiec na pewno bym sie nie odwazyla na taka podróż..ale kazda ciaza jest inna-jesli dobrze znosisz ciaze i jazde autobusem a do tego nie masz przeciwskazan to czemu nie?Na pewno sa postoje i w wiekszosci autobusów na tak dluga trase jest WC. pozdrawiam

Gość oo1
Jak nie masz żadnych przeciwskazań i bedziesz sie dobrze czuła , to czemu nie??? Ja leciałam samolotem jak byłam w 3 m-cu ciąży,I było ok.Tylko miałam problem z wymiotami:O:O:O.Wiec przed wylotem zwymiotowałam, a później było ok. Pozdrawiam:):):)

Gość ciężarówa
na wymioty w czasie ciąży polecam czopki Torecan