Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 222

Musze schudnąć.. w niecałe 2 miesiące - ile najwiecej sie da i jak??

Polecane posty

Gość 222

mam potężną nadwage, musze schudnąć jakieś 10-15 kilo.. a mam na to niecałe 2 miesiące.. czy to w ogóle realne..? i co powinnam, robić, buorąć pod uwage że absolutnie nie mam czasu na sport.. sama dieta wystarczy??

Gość isiaaaaaa
hehe dobre ja chce schudna w 2 miesiace 6 kg i sie zastanawiam czy sama dieta oczywiscie nie taka doprowadzjaca do wyczerpania organizmu da rade a ty chcvesz zrzucic 15 kg powiem ci jedno chyba bys musila prztsac jesc albo niewiem jesc same owoce warzywa na parze a i tak doprowadzilas bys do fatalnego stanu organizmu wiec sie zastanwo co waznijesze bo chyba jedna ZDROWIE masz je tylko jedno i pamietaj niektore zmiany zachodzace w organizmie po drakonskiej diecie moga przesladowac do konca zycia !!

Gość 222
nie obchodzi mnie co bedzie potem musze schudnąć i już

Gość na diecieeeeeeeeeeeeeeee
ja przez miesiac schudłam 6 kilo,wszystko jest możliwe,

Gość isiaaaaaa
tak tak schudniesz te 15 kg a potem przytyjesz 25 kg no chyba ze wpadniesz w anoreksje albo bulimie zycze udanego odchudzania szczrze mam nadzije ze ci sie nie uda ... w trosce o twoje zdrowie

Gość na diecieeeeeeeeeeeeeeee
ja jestem na diecie 1000kcal ,jeśli po diecie nie wraca się do obzarstwa to się nie przytyje

Gość SasSSssetka
Wcale nie musisz przytyc po odchudzaniu, wystarczy robic to z glowa ... ja tez musze schudnac ale mam na to niecaly miesiac :P tyle ze ja chce 5 kilo ... juz nie raz sie odchudzalam i nie jest to trudne wystarczy silna wola i wytrzymalosc ... Szczerze to pewnie mnie tu ktos zaraz zjedzie ale co tam ... ja sie odchudzam po przez nie jedzenie niczego.. pije duzo wody mineralnej niegazowanej i tyle i powedzmy poo takich 7 dniach zaczynam powoli wracac do "jedzenia" ... przez pierwsze 3 dni pije sok wycisniety z grejfruta rozcieczony z woda, pozniej wprowadzam jabluszko, pomaraancze, pozniej powiedzmy na 5 dzien warzywa i na koncu pieczywo,ryz,kasze... i w jak najdalszym czasie miesa ... chodz powiem szczerze ze pozniej razcejnie chce sie jesc mies ..... po takim wyjsciu z glodowki nie powinno sie przytyc :P tylko o czywiscie pozniej tez nie mozna przesadzac z jedzeniem :P to trudne ale mozliwe Powodzenia ... papa :*

Gość Kikka
Polecam Ci diete kopenhaska , ja stosuje ja od wczoraj ( po raz drugi) Powodzenia :)

Gość a czemu musisz
schudnac tak szybko?

Gość upuupupupup
jasne ze sie da :) ja keidys schudlam w ciagu 6 tyg 15 kg