Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaczek290

niezbyt seksowne pośladki...

Polecane posty

Gość Kasiaczek290

czesc dziewczyny! mam problem z pryszczami na posladkach. sa tam odkad pamietam i nigdy mi jakos specjalnie nie przeszkadzały, teraz jednak mam chlopaka i wstydze sie pokazac mu swoje cztery litery...dodam jeszcze, ze nie mam problemow z cera na twarzy.. mialyscie podobny problem? co wam pomoglo? sa moze jakies skuteczne sposoby domowe na pozbycie sie tego swinstwa??

Gość upupupup
upupup

Gość soad
Peeling oraz przecieranie czterech liter spirytusem salicylowym. Troche brutalne, ale skuteczne;)

Gość a do tego benzacne
ale na zmianę z mocno nawilżającym balsamem

Gość Ykola
Kup sobie ostrą gąbkę i szoruj codziennie pod prysznicem. Nie trzeba długo - jakieś 3-4 minuty. Koszt niewielki - 3zł, a efekt totalnie mnie zaskoczył. Szoruję też uda - stały się dzięki temu bardziej "zbite", a skóra znacznie wygładziła (zero wyprysków!). Spod prysznica wychodzę po tym chorcowaniu zarózowiona jak prosiaczek, ale i pełna energii (masaż poprawia krążenie). polecam!

Gość a jaka to ostra gąbka
????????????????

Gość kasiaczek290
no to lece na zakupy po gabeczke i z niecierpliwoscia bede czekac na efekty:D dziekuje:)

Gość Ykola
Tak, dokładnie o taką mi chodziło :) Bo są też inne - niby masujące, majątakie wypustki wycięte z gąbki. Ale nie są ani ostre ani skuteczne, szybko nadają się tylko do wyrzucenia.